TYPOLOGIES

CIRCUITE EXOTICE ASIA

+ 3
DIFFICULTY

12 zile

MIN. AGE

1 Persoana

1240 Euro

1 Iunie – Disneyland si Rusalii la Hong Kong

Hong Kong – Ocean Park – Disneyland – Macao – Lantau – Noile Teritorii – Temple Street Night Market – Victoria Harbour

 

Parcurile tematice sunt numărul 1 în preferințele copiilor când vine vorba de distracție. Și de ce să nu recunoaștem că și nouă, adulților ne place din cand în când să ne simțim iar copii, să experimentăm senzații noi și râsul cu gura până la urechi. Așa că, de ziua lor, vă propunem un circuit pentru toată familia într-un oraș spectaculos și fascinant, în care mic sau mare, fiecare va găsi un motiv de uimire, încântare sau bucurie! Ocean Park cu urși panda, atracții și spectacole despre viața marină și Disneyland, „tărâmul fermecat” al copilăriei sunt principalele puncte de divertisment și zâmbete, care vor oferi amintiri de neuitat tuturor! Dar nu trebuie să uităm nici de Hong Kong în sine, care este un oraș spectaculos, cu zgârie-nori impunători, unde tradiția și modernismul oferă combinații contrastante și inedite, formând un oraș asiatic cosmopolit unic! Veți avea timp să-l explorați, să-i descoperiți partea spirituală și mistică, să faceți sesiuni de shopping și să-l admirați la ceas de seară în piața de noapte de pe strada Templului și de la bordul unui vas cu care veți face o croazieră de neuitat în Victoria Harbur, lăsându-vă fermecați de spectacolul de lumini!

 

Perioada:  28.05 – 08.06.2020

TARIF:  

1240 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 460 EURO

880 EURO / copil 3-11 ani, cu 2 adulți în cameră

(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. mai puţini turişti, tariful se va recalcula)

 

HARTA

PROGRAM

Ziua 1 / 28.05.2020: Bucureşti

Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 22:30 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways).

Ziua 2 / 29.05.2020: Bucureşti – Doha – Hong Kong

Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (00:35 / 05:20), de unde se va pleca spre Hong Kong cu zborul QR 816 (07:55 / 20:35). După sosire, întâlnire cu reprezentantul local și transfer pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 3 / 30.05.2020: Hong Kong

Mic dejun. Pentru a ne familiariza cu Hong Kong-ul, fost dominion britanic, care după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari, a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde estul se întâlneşte cu civilizaţia vestului, în prezent este mai atrăgător decât Manhattan-ul New York-ului, cu zgârie-norii care parcă răsar din mare, cu relieful său colinar de un farmec aparte, vom porni într-un tur de o jumătate de zi cu dejun inclus al acestui oraş cosmopolit. Turul va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la o înălţime de 554 m vom admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei, datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse (Golful Ruşinii), după care vom vizita Piaţa Stanley (Chek Chue) şi satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite șampan şi datorită unei mici comunităţi care “trăieşte pe apă”. Întoarcere pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 4 / 31.05.2020: Hong Kong – Ocean Park Tour

Mic dejun. Excursie la Ocean Park, clasat în primele zece parcuri de distracții din lume ca număr de vizitatori, una dintre atracțiile favorite ale Hong Kong-ului, situat în partea sudică a orașului, în zona Aberdeen. Adresat tuturor copiilor și celor cu suflet de copil, acesta aduce la viață toate poveștile magice ale copilăriei concentrate într-un sat al cărților animate, fiind considerat un adevărat „regat al fericirii”. Tematica se bazează pe diversele zone de vegetație ale lumii, parcul fiind împărțit într-o zonă construită pe vârful dealului The Summit și mai multe zone construite la baza acestuia, legate cu o telegondolă lungă de câțiva kilometri, un tren subteran asemănător unui submarin și o mulțime de scări rulante. Pregătiți-vă pentru o serie de aventuri extraordinare, unde veți trăi senzații la cote maxime. Aici orice este posibil, trebuie doar să credeți! Veți putea vedea animale conform cu tematica parcului, specifice diverselor regiuni: tropicale, polare, montane sau acvatice, pinguini, salamandre uriașe și aligatori, pe care le veți putea fotografia în ipostaze surprinzătoare, însă adevărata atracție o reprezintă urșii panda, în special cel roșu. Veți putea vedea o mulțime de spectacole de acrobație, muzică sau dresaj de animale și la diverse ore veți putea participa la hrănitul animalelor. Întoarcere pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 5 / 01.06.2020: Hong Kong – Disneyland

Mic dejun. În această zi veți putea sărbători alături de copii sau ca niște copii, ziua dedicată copiilor din toată lumea, printr-un tur organizat la Disneyland, tărâmul magic al tuturor caracterelor desprinse din poveștile consacrate de-a lungul anilor, care au bucurat miliarde de inimi din întreaga lume, care deși pare o lume magică dedicată copiilor, este neîndoielnic o atracție extraordinară și pentru adulți. Ca în orice Disneyland din întreaga lume, veți descoperi o lume a poveștilor, în care vârsta nu mai contează, o lume în care veți fi surprinși la tot pasul, imaginația creatorilor săi neavând limite. Acest regat inspirat de zâne care ne vor fermeca cuprinde 7 ținuturi tematice: Adventureland, Grizzly Gulch, Mystic Point, Toy Story Land, Fantasyland, Tomorrowland și Main Street, USA. Pe Main Street veți putea face shopping ca primă activitate, iar în celelalte zone vă veți putea distra alături de copii sau ca niște copii. În funcție de preferințele fiecăruia, veți putea trăi numeroase aventuri precum croaziera pe un fluviu din junglă și casa lui Tarzan, explorarea Pădurii Zânelor, Grădina Minunilor, Caruselul Cenușăresei și multe altele. Pe lângă activitățile specifice unui parc de distracții, Disneyland-ul oferă o serie de spectacole încântătoare, pe care le veți putea urmări de pe pliantul pe care îl primiți la intrare împreună cu biletul, unde se găsește harta întregului parc și calendarul spectacolelor. În cadrul parcului sunt amenajate și locuri pentru masă, de odihnă și tururi organizate alături de caracterele preferate din desenele animate. Evenimentele vedete sunt parada personajelor de la amiază și spectacolul de artificii al serii care are loc deasupra unuia dintre castele. Întoarcere pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 6 / 02.06.2020: Hong Kong

Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale și cumpărături. Nu uitați că sunteți într-unul dintre cele mai cosmopolite și îndrăgite orașe ale Asiei, paradisul produselor electronice, al confecțiilor de firmă și al produselor cosmetice. Hong Kong-ul este o experiență unică de shopping datorită varietății mari de produse și brand-uri la prețuri pentru toate buzunarele. De la mall-uri imense până la străzi tematice de shopping, de la boutique-uri în care ultima modă este prezentă până la magazine cu produse tradiționale chinezești, de la cei mai noi designeri de modă până la cele mai noi gadget-uri electronice, puteți găsi tot ce vă doriți. Vă propunem să explorați zona de magazine de pe Nathan Road, centrul commercial Harbour City & Ocean Terminal, Lady’s Market sau Piața de Jad. Opțional, puteți petrece încă o zi minunată în Parcul Disney care are dimensiuni impresionante, pentru a vă asigura că nu ați ratat nicio experință alături de simpaticele personaje desprinse din povești. După încheierea aventurii, întoarcere pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*). Opţional, seara veţi putea participa la “Croaziera Asfințitului” pe Insula Lamma. Vă veți bucura de un minunat apus de soare la bordul unui vas care vă va purta către Insula Lamma, unde veți servi o copioasă cină cu fructe de mare. La întoarcere, veți fi fermecați de spectacolul de lumini pe care îl oferă Insula Hong Kong în timpul nopții.

Ziua 7 / 03.06.2020: Hong Kong – Macao – Hong Kong

Mic dejun. Timp liber pentru pentru activităţi individuale, cumpărături sau opţional, excursie de o zi, cu dejun inclus, cu vaporul la Macao, fostă colonie portugheză până în anul 1999. Macao este cea mai veche colonie europeană din Orientul Îndepărtat, datând din anul 1557. Mai mult de 400 de ani de amestec între culturile europenilor şi chinezilor au dat naştere unei culturi proprii a acestei aşezări. “Rădăcinile” europene se regăsesc în arhitectura multor clădiri tipic portugheze, care au fost listate recent în Patrimoniul Mondial UNESCO. Veţi vedea principalele puncte de atracţie turistică din Macao, precum ruinele bisericii romano-catolice St. Paul, devenite emblemă pentru Macao, intrate şi ele pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Dealul Penha care a dominat orizontul peninsulei Macao mai mult de trei secole, deal pe care se află Biserica Penha construită în anul 1622 și Piaţa Senatului. Veţi trece pe lângă celebrul Turn din Macao, veţi admira monumentul care comemorează revenirea regiunii Macao la China, în anul 1999, numit “Lotus Flower in Full Bloom” şi veţi vizita Templul zeiţei A-Ma, zeiţa navigatorilor. În timpul dejunului, veţi avea ocazia să gustaţi câte ceva din bucătăria “macaneză”, bucătărie în care se regăseşte cultura sa unică. Turul se va încheia cu vizitarea unui faimos cazino din Macao, copie a cazinoului Veneţia din Las Vegas. Întoarcere în Hong Kong pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 8 / 04.06.2020: Hong Kong – Lantau – Hong Kong

Mic dejun. Excursie cu dejun inclus pe Insula Lantau, pentru a-i descoperi frumuseţile naturale. Vom descoperi plaje sălbatice, un sat tradiţional de pescari, văi luxuriante, munţi care se ridică spre cer şi nu în ultimul rând, iluminarea spirituală pe una dintre cele mai mari insule din Hong Kong. Excursia va fi precum o întoarcere în timp, la linişte şi pace. Odată ajunşi la Platoul Ngong Ping vom descoperi cea mai mare statuie din bronz în aer liber, reprezentându-l pe Buddha Sakyamuni, care este aşezată lângă Mănăstirea Po Lin. Turul se va încheia cu o plimbare spectaculoasă cu funicularul, prilej de a ne bucura de priveliştile “ameţitoare” oferite de Marea Chinei de Sud şi de Parcul Natural Lantau Nord Park Country. Întoarcere în Hong Kong pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 9 / 05. 06.2020: Hong Kong – Noile Teritorii

Mic dejun. Excursie la Noile Teritorii, care reprezintă o suprafață suburbană enormă, plină de contraste, dezvoltată pe locul unei vechi așezări rurale. Veți putea vizita Institutul Yuen Yuen în care au loc cercetari asupra contribuției aduse societății de către cultele Confucian, Taoist și Budist. Turul va continua cu Tai Mo Shan, cel mai înalt munte din Hong Kong, de pe care puteți admira Hong Kong-ul în toată splendoarea sa și Tsuen Wan. Următoarele opriri vor fi în Luk Keng, unde veți putea vizita habitatul în care trăiesc bâtlanii și în satul pescăresc Sam Mun, unde veți avea ocazia de a vedea diverse modalități tradiționale de pescuit.. Întoarcere în Hong Kong pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 10 / 06.06.2020: Hong Kong – Kowloon – Temple Street Night Market – Victoria Harbour

Mic dejun. Împreună cu însoțitorul de grup vom face un tur în Kowloon, care va începe cu piața de flori și de păsări și va continua cu o scurtă oprire la Lung Cheung Road Lookout pentru o vedere panoramică a fostei piste a aeroportului. Vom vizita apoi celebrul templu taoist Wong Tai Sin, pentru a vedea modul în care credincioșii se închină zeului Wong Tai Sin, venerat de credința locală pentru îndeplinirea rugăciunilor. După-amiază, vom face o incursiune împreună cu însoțitorul de grup pe Temple Street Night Market & Victoria Harbour. Vom merge în piața de noapte de pe strada Templului, cunoscută ca și strada Bărbaților, foarte populară în rândul turiștilor și localnicilor care prinde viață odată cu lăsarea întunericului, după care ne vom plimba în Portul Victoria, după care vom participa la o superbă croazieră în portul Victoria, cu cină bufet inclusă, pentru a admira vestitele lumini ale oraşului Hong Kong. Întoarcere pentru cazare la Hotel Eaton 4* (sau similar 4*).

Ziua 11 / 07.06.2020: Hong Kong – Doha

Mic dejun. Până la ora 12:00, când se vor elibera camerele, vă veți putea bucura de timp liber pentru plimbare sau pentru ultimele cumpărături (există posibilitatea de a rezerva camera pentru “late check out”, contra cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). În jurul orei 21:00, transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere în ţară.

Ziua 12 / 08.06.2020: Doha – București

Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 815 (01:20 / 04:45), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (06:50 / 11:55).


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: