TYPOLOGIES
DIFFICULTY

11 zile

MIN. AGE

2 Persoane

2100 Euro

Argentina - Brazilia - Vacanta de Paste

Buenos Aires – Delta del Tigre – Iguassu – Rio de Janeiro
Perioada: 14.04 – 24.04.2020 (8 nopti)
_________________________________
Pentru pasionatii de literatura, Argentina este tara lui Borges, pentru cei care iubesc dansul este patria Tangoului, pentru cei care viseaza aventuri este tara romanticilor gauchos iar Buenos Aires este considerat unul dintre cele mai cosmopolite orase din lume.
Brazilia este asociata cu plaje superbe, cu jungla amazoniana, cu Rio de Janeiro, carnavalul si samba - cu alte cuvinte, cu viata la maxim! Munti de granit abrupti, intinderi de nisip auriu, case coloniale cuibarite intre zgarie-nori moderni impreuna cu binecunoscutul varf Corcovado, fac ca aceasta destinatie sa fie printre cele mai cautate locuri din lume.

PRET/persoana: 2100EURO
(loc in camera dubla)
A treia persoana in camera dubla (adult sau copil): 2050 euro
Supliment camera single: 360 EURO

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (cursele internationale, ore locale):
14.04.2020: Bucuresti 15:00 – Paris 17:10 durata zborului 3h10min
14.04.2020: Paris 23:20 – Buenos Aires 07:45 (sosire 15.04) durata zborului 13h55min
23.04.2020: Rio de Janeiro 21:55 – Amsterdam 14:20 durata zborului 11h25min
24.04.2020: Amsterdam 20:55 – Bucuresti 00:35 durata zborului 2h45min

HARTA

PROGRAM

ARGENTINA - BRAZILIA Vacanta de Paste

Ziua 1 (14.04): BUCURESTI – PARIS – BUENOS AIRES

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Buenos Aires (schimbarea cursei la Paris).

Ziua 2 (15.04): BUENOS AIRES

Ziua 3 (16.04): BUENOS AIRES – DELTA DEL TIGRE – BUENOS AIRES

Mic dejun. Astazi avem programata excursie de jumatate de zi in Delta del Tigre unde vom avea ocazia sa descoperim Delta raului Parana si miile de insule dimprejur, navigand la bordul unei ambarcatiuni moderne pe cele trei rauri ale deltei: Tigre, Lujan si Reconquista. Pana nu de mult o zona saraca, Delta del Tigre prospera acum datorita dezvoltarii turismului si a localnicilor din marile orase care si-au construit case de vacanta sau locuinte permanente pe insulele de pe Raul Parana. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Timp liber in oras. Cazare la hotel Bel Air 3* superior (sau similar). Seara, optional va invitam la un spectacol de tango. Tango-ul a aparut in periferiile din Buenos Aires in baruri, bordeluri, unde barbati singuri isi petreceau vremea band, jucand carti sau dansand. A dansa tango cu o femeie in acea vreme era considerat un gest obscen, imbratisarea fiind prea intima. Asa incat, daca barbatii doreau sa incerce un pas nou sau sa invete sa danseze, singura posibilitate era sa danseze cu un alt barbat. Dansatorii de tango repetau intre ei astfel incat sa atraga admiratia doamnelor. Experimentand si dansand unii cu altii, acesti dansatori, multi anonimi, au creat dansul tango

Ziua 4 (17.04): BUENOS AIRES – OPTIONAL ESTANCIA TRADITIONALA

Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau, optional, excursie de o zi la o Estancia argentiniana traditionala cu pranz inclus. In cadrul excursiei se viziteaza Estancia Santa Susana (la 2 ore de mers cu autobuzul de oras) unde vom fi intampinati cu o bautura locala de catre Gauchos. Vi se va explica stilul de viata al Gauchos si va fi vizitata asezarea, iar la pranz se va organiza un barbeque rustic (Asado). In continuare va avea loc un spectacol de folclor si dansuri traditionale ale acestor cowboys ai Pampasului. Dupa amiaza se va servi cafeaua si ne vom intoarce in Buenos Aires. Cazare la hotel Bel Air 3* superior (sau similar)

Ziua 5 (18.04): BUENOS AIRES – IGUASSU (zbor)

Mic dejun. Dupa micul dejun vom lua avionul spre Puerto Iguazu. Dupa aterizare, transfer catre Parcul National Iguassu. Urmeaza un tur pietonal pe partea argentiniana a cascadei. Daca pe partea braziliana exista numeroase puncte de vedere panoramica, pe partea argentiniana exista numeroase poteci care permit vizitarea din apropiere a cascadei. Prima oprire este la Centrul de Informatii pentru Vizitatori, apoi se va merge pe Circuitul Inferior (cascada din avalul raului) si pe Circuitul Superior (cascada din amonte). Cel mai spectaculos punct al cascadei – Gatul Diavolului – va putea fi atins cu Trenul Ecologic din Jungla. Dupa incheierea vizitei se traverseaza granita in Brazilia cu autobuzul. Transfer in Foz do Iguasu. Cazare Hotel Panoramic Iguazu 4* (sau similar)

Ziua 6 (19.04): IGUASSU – RIO DE JANEIRO (zbor)

Mic dejun si eliberarea camerelor. De dimineata se va vizita partea braziliana a cascadei. Situate chiar pe granita, cascadele sunt impartite intre cele mai mari state sud-americane: doua treimi se afla pe teritoriul argentinian, iar cealalta treime este dincolo de granita imaginara cu Brazilia. Dupa vizita, transfer catre aeroport cu destinatia Rio de Janeiro. Dupa aterizare, transfer si cazare la hotel Majestic Rio 3* (sau similar).

Ziua 7 (20.04): RIO DE JANEIRO

Mic dejun, urmat de un tur panoramic de oras de jumate de zi. Denumirea orasului este legata de momentul descoperirii acestui tinut de catre exploratorul Gaspar de Lemos la 1 ianuarie 1502. Acesta l-a numit “Rau de Ianuarie” (in portugheza Rio de Janeiro). Orasul a fost fondat in onoarea regelui Portugaliei, Sebastian I, in anul 1565. Cu timpul, importanta lui a crescut, ajungand capitala Portugaliei in timpul invaziei napoleoniene (1808-1821), dar si a Braziliei intre anii 1764-1960. Desi capitala tarii s-a mutat in orasul Brasilia, Rio de Janeiro a ramas unul dintre cele mai semnificative centre urbane, al doilea ca marime dupa Sao Paulo. Vom vizita: Golful Guanabara, Parcul Flamengo, Biserica Candelaria, Catedrala San Sebastian, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta, Sambadrome - locul de desfasurare a Carnavalului de la Rio. Turul continua cu imbarcarea in telegondola catre Muntele Sugar Loaf. Cazare la hotel Mirador Rio 3* (sau similar).

Ziua 8 (21.04): RIO DE JANEIRO – OPTIONAL CORCOVADO

Mic dejun. Zi libera la dispozitie, sau optional, puteti face o excursie de jumatate de zi la Corcovado (unde se afla statuia lui Iisus si de unde se pot face cele mai frumoase fotografii panoramice cu Rio de Janeiro). Muntele Corcovado vegheaza solemn asupra tumultosului oras brazilian Rio de Janeiro. In trecut muntele a fost numit Pinaculo da Tentacao, ceea ce se traduce prin Varful Tentatiei. Acest nume are conotatii biblice si a fost ales de colonistii portughezi cu secole in urma. Mai tarziu muntele a fost numit Corcovado, nume care face referinta la forma sa, ce duce cu gandul la o cocoasa. Cazare la hotel Mirador Rio 3* (sau similar)

Ziua 9 (22.04): RIO DE JANEIRO – OPTIONAL PETROPOLIS

Mic dejun. Zi libera la dispozitie, sau optional, excursie in orasul imperial Petropolis aflat la 80 km de Rio. Drumul pitoresc ne va purta prin padurea tropicala. Vom vizita Muzeul de la palatul de vara al fostului imparatul Pedro al II-lea al Braziliei si Catedrala cu mormantul imparatului si a sotiei sale, conace si cladiri din timpurile imperiale si moderne. Dupa amiaza ne intoarcem in Rio. Cazare la hotel Mirador Rio 3* (sau similar).

Ziua 10 (23.04): RIO DE JANEIRO – AMSTERDAM

Mic dejun. Vom elibera camerele in jurul orei 12:00 si vom avea timp liber pana in jurul orei 18:00 cand avem prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Amsterdam). Decolare din Rio de Janeiro la ora locala 21:55

Ziua 11 (24.04): AMSTERDAM – BUCURESTI

Sosire in Amsterdam la ora locala 14:20 iar la ora 20:55 vom avea zborul catre Bucuresti unde vom ajunge la ora 00:35 (in noaptea de 24/25.04)


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: