DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

1180 Usd + 720 Euro

ARGENTINA – URUGUAY – BRAZILIA

Buenos Aires – Delta del Tigre – Pampa – Colonia del Sacramento – Iguassu Falls –  Rio de Janeiro

 

Vă invităm într-un periplu Sud American, care va începe magic în acordurile tangoului argentinian ”Caminito” în Buenos Aires, va continua cu enigmaticul oraș Colonia del Sacramento din Uruguay, cu spectaculoasele Cascade Iguassu și se va termina în cea mai frumoasă metropolă din lume, Rio de Janeiro, străjuită de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, una dintre cele şapte minuni ale lumii moderne.

 

Perioada:  28.0510.06.2020

TARIF: 720 EURO + 1180 USD / loc în cameră dublă; Supliment single 540 USD

(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15 - 19 turişti, tariful se va majora cu 70 euro/pers.)

Servicii Incluse

transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Buenos Aires şi Rio de Janeiro – Amsterdam – Bucureşti cu compania KLM

transport continental cu avionul pe rutele: Buenos Aires – Iguassu, Iguassu – Rio de Janeiro

transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti

10 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*

transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program

tur panoramic de oraș în Buenos Aires cu ghid local

excursie în Delta del Tigre

excursie în pampasul argentinian, cu spectacol și dejun inclus

excursie la Colonia del Sacramento în Uruguay

excursiile la Cascadele Iguassu în partea braziliană şi în partea argentiniană

tur panoramic de oraș în Rio de Janeiro cu ghid local

excursie pe Muntele Corcovado

urcare cu telecabina pe Sugar Loaf

ghizi locali

conducător român de grup

asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

Servicii Neincluse

taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. şi continentale: 95 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)

taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică

alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.

bacşişuri: 45 euro/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale

excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

Cină şi spectacol de tango: aprox. 85 usd/pers.

Excursie de o zi în Insulele Tropicale cu dejun inclus: aprox. 110 usd/pers.

Excursie la Petropolis: aprox. 75 usd/pers.

HARTA

PROGRAM

ARGENTINA – URUGUAY – BRAZILIA

Ziua 1 / 28.05.2020: București – Amsterdam – Buenos Aires

Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 11:50 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 / 15:55), de unde se va pleca spre Buenos Aires cu zborul KL 701 (21:05 / 05:55).

Ziua 2 / 29.05.2020: Buenos Aires

Sosire la ora 05:55 la Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina, care este în acelaşi timp a doua cea mai mare zonă metropolitană din America de Sud, după Sao Paulo, localizat pe malul vestic al estuarului Rio de la Plata, pe coasta de sud-est a continentului Sud-American. Tur panoramic în Buenos Aires, capitala Argentinei, care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este Parisul Americii Latine, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Teatrul Colon, inaugurat în anul 1908 şi Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană în adiacenţa căreia se află şi casa arhiepiscopului de Buenos Aires, Clădirea Guvernului Casa Rosada, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de către arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).

Ziua 3 / 30.05.2020: Buenos Aires – Delta del Tigre – Buenos Aires

Mic dejun. În această zi vom avea ocazia de a ne bucura de o incursiune de o jumătate de zi în Delta del Tigre, unde vom afla mai multe amănunte legate de cultura localnicilor. De asemenea, vom admira arhitectura unică a caselor elegante construite pe insulițele sale, inclusiv casa-muzeu a președintelui Sarmiento și ne vom bucura de peisajul celor 3 brațe ale râului Parana, pe care vom naviga. După-amiază, timp liber pentru explorarea individuală a metropolei. Cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).

Ziua 4 / 31.05.2020: Buenos Aires – Pampa – Buenos Aires

Mic dejun. Excursie de o zi la o haciendă, o fermă tipic argentiniană, prilej de a descoperi muzica şi dansurile tradiţionale, participând la un adevărat festival Gaucho. La petrecerea de bun venit vom fi serviţi cu empanadas şi vin argentinian, iar mai târziu cu un barbeque delicios, preparat în stil argentinian. Vom fi martorii unui spectacol folcloric cu muzică şi dansuri, după care vom avea prilejul de a admira aptitudinile de călăreţi ale gauchos. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*). Seara, opţional, cină cu spectacol de tango argentinian la restaurantul La Ventana.

Ziua 5 / 01.06.2020: Buenos Aires – Colonia del Sacramento – Buenos Aires

Mic dejun. Transfer în port pentru îmbarcare pe ferry-boat-ul spre Colonia del Sacramento. După aprox. 1 oră de navigare, vom ajunge în cel mai vechi oraș al Uruguayului, situat pe Râul Rio de la Plata, cunoscut datorită centrului său istoric, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO din anul 1995. Colonia del Sacramento a fost fondat în anul 1680 de soldații portughezi, însă la scurt timp a fost cucerit de forțele spaniole și ulterior disputat de mai multe ori între aceștia. În centrul vechi încă se păstrează numeroase clădiri coloniale, precum Iglesia Matriz, cea mai veche biserică din Uruguay. Unele dintre aceste clădiri sunt adevărate palate, iar altele sunt locuințe mai simple ale artizanilor și negustorilor. După vizitarea orașului alături de ghidul local, vom lua dejunul într-un pitoresc restaurant local. Întoarcere la Buenos Aires pentru cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).

Ziua 6 / 02.06.2020: Buenos Aires – Iguassu Falls

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Aerolineas Argentinas, AR 1720 (09:35 / 11:25) spre Iguassu, oraş situat la graniţa cu Argentina şi Paraguay, renumit datorită cascadelor spectaculoase. Cascadele Iguassu şi-au primit numele din limba băştinaşilor Guarani, denumire ce se poate traduce prin apă mare. Mare este însă un cuvânt mic pentru a descrie grandoarea acestor cascade care te fac să te simţi insignifiant în comparaţie cu forţa pe care o degajă. Iguassu este de fapt o serie de 275 de cascade ce se întinde pe o distanţă de aproape 3 km şi care, într-o perioadă normală din an, are debitul de 1800 m3 de apă pe secundă. Volumul de apă al cascadei depăşeşte în medie 10 milioane de litri pe secundă, iar în anumite perioade din sezonul ploios, Iguassu devine cea mai mare cascadă din lume, ca debit de apă, fiind întrecută doar la media anuală de Cascada Niagara. Este într-adevăr o minune a naturii şi de aceea în anul 1986 UNESCO a adăugat întreaga zonă a cascadelor pe lista Patrimoniului Mondial. În continuarea zilei vom vizita partea braziliană a cataractelor, intrând în Parcul Naţional (UNESCO), străbătând un drum spectaculos de aproximativ 1 km, prin pădurea tropicală, pe cărări şi poduri printre cascade, până vom ajunge în punctul cel mai apropiat de marea cădere de apă. Vom reveni cu liftul la drumul principal, pentru a evita efortul şi întoarcerea pe acelaşi drum. Transfer pentru cazare la Hotel Recanto Cataratas 4* (sau similar 4*).

Ziua 7 / 03.06.2020: Iguassu Falls

Mic dejun. În această zi vom participa la o excursie de o zi în partea argentiniană a cataractelor, care combină întreaga esenţă a Parcului Naţional Iguassu, atât prin spectacolul de neegalat al Cascadelor San Martin şi Gargata do Diablo (Gâtlejul Diavolului), cea mai înaltă parte a cascadei, cât şi prin aventura în sine a traseului, deoarece accesul către cascade din partea argentiniană este facilitat de trenuleţul ecologic al pădurii tropicale, care duce vizitatorii până la diferite pasarele. Dintre toate cascadele Iguassu, La Gargata del Diablo este cea mai impresionantă şi demarcă graniţa dintre Argentina şi Brazilia. Opţional, zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramică unică atât asupra părţii braziliene, cât şi a celei argentiniene ale cascadei Iguassu. Cazare la Hotel Recanto Cataratas 4* (sau similar 4*).

Ziua 8 / 04.06.2020: Iguassu Falls – Rio de Janeiro

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Gol Vrg Linhas Aereas, G3 2002 (12:20 / 14:15) spre Rio de Janeiro. Tur panoramic al celei mai frumoase metropole din lume, care va include Golful Guanabara, Parcul Flamenco, centrul şi cartierul de afaceri, Catedrala San Sebastian, Candelaria, Mănăstirea Sao Bento, Piața Praca XV, Palatul Imperial, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Naţională, Muzeul de Artă, Sambadrome – locul de desfăşurare al Carnavalului de la Rio, Maracana – cel mai mare stadion de pe glob, Palatul Guanabara – reşedinţa guvernatorului statului şi plajele Ipanema, Vidigal, Leblon şi Copacabana. Cazare la Hotel Windsor Leme 4* (sau similar 4*).

Ziua 9 / 05.06.2020: Rio de Janeiro – Corcovado Mountain

Mic dejun. Excursie de o jumătate de zi pentru a vizita Corcovado Mountain. Ascensiunea pe Corcovado va începe printr-o plimbare cu un trenuleţ special prin pădurea tropicală Tijuca, către simbolul incontestabil al oraşului, renumita statuie a Mântuitorului Iisus Hristos. Monumentul a fost recent selecţionat ca făcând parte dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. De pe platforma situată la 710 m deasupra nivelului mării, vom admira priveliştea spectaculoasă pe care o oferă Rio de Janeiro, oraşul Niteroi care se află vis-a-vis, dincolo de Golful Guanabara, Dealul Sugar Loaf, Laguna Rodrigo de Freitas, Oceanul Atlantic şi plajele din sudul oraşului. După-amiază, timp liber pentru vizite individuale sau cumpărături. Cazare la Hotel Windsor Leme 4* (sau similar 4*).

Ziua 10 / 06.06.2020: Rio de Janeiro – Sugar Loaf

Mic dejun. Excursie de o jumătate de zi pentru a vizita Sugar Loaf. Vom lua telecabina din Praia Vermelha către Muntele Urca: telecabina va face prima oprire la Morro da Urca, unde este un punct de belvedere către Golful Botafogo şi cea de-a doua, la o altitudine de 400 m deasupra nivelului mării în vârful dealului Sugar Loaf, denumit astfel datorită asemănării cu o căpăţână de sfeclă de zahăr, de unde vom avea o altă privelişte minunată asupra oraşului şi a Golfului Guanabara. După-amiază, timp liber pentru vizite individuale sau cumpărături. Cazare la Hotel Windsor Leme 4* (sau similar 4*).

Ziua 11 / 07.06.2020: Rio de Janeiro

Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie pentru activități individuale sau opţional, excursie de o zi cu dejun inclus în Insulele Tropicale. Vă veţi deplasa spre satul pescăresc Itacuruca, trecând pe lângă numeroase plantaţii de bananieri, de unde vă veţi îmbarca pe un vaporaş complet echipat pentru o croazieră în apele de culoarea smaraldului ale Golfului Sepetiba, împânzit cu peste 300 de insule sălbatice, acoperite cu o vegetaţie luxuriantă densă. Prima oprire va fi pe Insula Jaguanum, după care veți naviga spre Insula Jardim, Plaja Grande, Plaja Maria Ruça şi Plaja Aguas Lindas. Veţi avea în timpul croazierei timp liber pentru plajă, înot şi relaxare. Întoarcere pe ţărm şi transfer pentru cazare la Hotel Windsor Leme 4* (sau similar 4*).

Ziua 12 / 08.06.2020: Rio de Janeiro – Amsterdam

Mic dejun. Zi liberă pentru plimbări, vizite individuale şi ultimele cumpărături. Camerele sunt disponibile până la ora 12:00 (există posibilitatea de a rezerva, contra cost, camera pentru late check out, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). Puteți opta pentru o excursie la Petropolis cu dejun inclus. Orașul de munte este considerat ca unul dintre cele mai importante orașe istorice din Brazilia, unde se refugia adesea curtea imperială când coasta devenea prea fierbinte și mohorâtă. Prima vizită va fi la Muzeul Imperial, odată casa de vară a Împăratului Pedro al II-lea. Acolo veți putea vedea multe artefacte importante ale familiei imperiale, precum bijuteriile și coroana de diamant a împăratului. Ghidul local vă va povesti diverse amănunte legate de istoria imperiului brazilian și de viața de zi cu zi a familiei imperiale. În continuare veți vedea Catedrala Sao Pedro de Alcantara, o minunată clădire gotică, care este de fapt mausoleul familiei imperiale. După dejun veți vizita Palatul de Cristal, locul de întâlnire al familiei imperiale, construit în Franța într-o variantă preturnată din fontă și care astăzi găzduiește diverse evenimente, concerte sau piese de teatru. Întoarcere în Rio de Janeiro și transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 706 (21:55 / 14:20).

Ziua 13 / 09.06.2020: Amsterdam – Bucureşti

Sosire la Amsterdam la ora 14:20, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul KL 1379 (20:55 / 00:35).

Ziua 14 / 10.06.2020: Bucureşti

Sosire pe Aeroportul Henri Coandă la ora 00:35.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: