TYPOLOGIES
DIFFICULTY

5 zile

MIN. AGE

2 Persoane

495 Euro

Atena - Vacanta de Paste

Perioada: 16.04 – 20.04.2020
(5 zile/ 4 nopti)
_________________________________
Cuvantul « democratie » a fost folosit pentru prima data in urma cu aproximativ 2500 ani si provine din limba greaca,
in care "demos" inseamna popor, iar "kratos"inseamna putere.
Prin democratie se intelege puterea poporului, conducerea poporului de catre popor.
Atena este una dintre cele mai importante divinitati in mitologia greaca, este zeita intelepciunii si fiica lui Zeus, este razboinica, puternica si protectoare si - nu in ultimul rand - frumoasa si inteleapta.

PRET/persoana: 495EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 180 EURO. Pret a treia persoana adulta in camera dubla: 480 EURO
Pret copil 2– 6.99 ani in camera cu doi adulti: 400 EURO

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
16.04 Bucuresti 16:30 – Atena 18:10 durata zborului: 1h40min
20.04: Atena 18:55 – Bucuresti 20:30 durata zborului: 1h35min

HARTA

PROGRAM

ATENA Vacanta de Paste

Ziua 1 (16.04): BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 14:00 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Tarom cu plecare spre Atena la 16:35. Sosire la Atena la ora locala 18:10. Transfer si cazare la Breeze Boutique Athens 4* (sau similar in Atena).

Ziua 2 (17.04): ATENA – tur de oras (inclus)

Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia & Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Acropole cu ghid grec, vorbitor de limba romana (pretul biletului de intrare: 20 Euro/ persoana adult, 10 Euro/ persoana cu 65 ani impliniti, gratuit pentru tinerii sub 18 ani, elevi si studenti). Dupa amiaza, plimbari individuale. Cazare la acelasi hotel. Deplasare in apropierea hotelului la biserica, pentru slujba de Inviere

Ziua 3 (18.04): CROAZIERA LA INSULELE GOLFULUI SARONIC (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Optional, croaziera de o zi spre trei insule, Eghina – Hydra – Poros. Va propunem o frumoasa plimbare in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din Portul Pireu. Prima oprire o vom face in Poros – insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra – o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este interzis iar deplasarea se poate face pe jos sau cu magarusii. Ultimul popas este insula Eghina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului, sau insula Sfantului Nectarie. Pranzul va fi servit pe vapor si este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse); pe durata croazierei va puteti bucura si de programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului. Pret informativ: 100 Euro/persoana pentru un grup minim de 25 persoane. Intoarcere la Atena. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 (19.04): MASA FESTIVA LA TAVERNA SI EXCURSIE LA CAP SOUNIO (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena. Dupa amiaza va propunem masa pescareasca, pe malul marii la o taverna specifica zonei. Excursia continua spre Cap Sounion, cel mai sudic punct continental al Greciei, pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (un fenomen unic in lume). Pret informativ: 70 Euro/persoana pentru un grup minim de 25 persoane si include transport cu autocarul, ghid local, masa festiva pescareasca cu bauturi locale incluse. Excursia se achita in agentie. Seara, intoarcere la Atena

Ziua 5 (20.04): ATENA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 18:45. Sosire la Bucuresti la ora 20:20.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: