TYPOLOGIES
DIFFICULTY

6 zile

MIN. AGE

1 Persoana

595 Euro

Barcelona - Paste in orasul modernismului

Perioada: 15.04 – 20.04.2020
(6 zile/ 5 nopti)
_________________________________
Barcelona, capitala modernismului, este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Sagrada Familia, parcul Guell, muzeul Picasso, sunt doar cateva dintre atractiile ce nu trebuie ratate. Daca doriti sa va relaxati, puteti vizita frumoasa plaja de nisip a orasului. Si daca doriti sa vedeti mai mult, aveti posibilitatea de a alege una dintre excursiile optionale care ne fac cunoscute si alte frumuseti ale provinciei Catalunia.

PRET/persoana: 595 EURO
(loc in camera dubla)
Pret pentru a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 580 EURO
Supliment camera single: 170 EURO/ persoana

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
15.04: Otopeni 15:50 – Barcelona 18:10 durata zborului: 3h 20minute
20.04: Barcelona 19:45 – Otopeni 23:55 durata zborului: 3h 10minute

HARTA

PROGRAM

BARCELONA Paste in orasul modernismului

Ziua 1 (15.04): BUCURESTI – BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:50 pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 15:50 si aterizare in Barcelona la ora locala 18:10. Transfer si cazare la Hotel Senator 4* sau similar in Barcelona.

Ziua 2 (16.04): TUR DE ORAS BARCELONA

Mic dejun. Dimineata vom face un tur panoramic de jumatate de zi al Barcelonei, in timpul caruia vom trece in revista cateva dintre cele mai importante repere turistice ale Barcelonei (durata aproximativa: 3 ore). O vizita in Barcelona este o adevarata incursiune in istorie. Gasim ziduri si edificii antice din perioada orasului roman Barcino, apoi trecem la Evul Mediu, perioada in care s-a construit cartierul gotic, cu stradute inguste si piatete linistite. In afara orasului medieval au aparut adevarate bijuterii arhitecturale ale perioadei moderniste, realizate de Gaudi si contemporanii sai. Dupa amiaza, timp liber, sau puteti continua sa explorati impreuna cu insotitorul de grup orasul Barcelona. Cazare la hotel in Barcelona

Ziua 3 (17.04): EXCURSIE OPTIONALA MONTSERRAT SI CRAMA FREIXENET (160 km)

Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. In prima parte a zilei vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei. Dupa o scurta introducere audiovizuala in istoria companiei, vom incepe vizita cu cea mai veche parte a pivnitelor din 1922. Aici, ghidul ne va explica procesul de fabricatie a vinului spumant, dupa care vom calatori cu un tren in miniatura prin cramele noi in care traditionalul se imbina cu modernul. Dupa amiaza, vom vizita Manastirea Montserrat – centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la o distanta de 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.

Ziua 4 (18.04): EXCURSIE OPTIONALA GIRONA SI MUZEUL LUI DALI (200 km)

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. La intoarcerea spre Barcelona, va propunem o incursiune in lumea artei moderne, vizitand Muzeul lui Salvador Dali. Amenajat in incinta teatrului din Figueres, orasul natal al artistului, muzeul adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care, in opinia noastra, nu trebuie ratat.

Ziua 5 (19.04): BARCELONA

Mic dejun la hotel. Aceasta zi este dedicata orasului Barcelona si va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur pietonal cateva dintre cele mai importante atractii ale orasului (transportul nu este inclus). Cazare in Barcelona

Ziua 6 (20.04): BARCELONA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel la ora 11:00. Timp liber in Barcelona pentru ultimele cumparaturi. Dupa amiaza, in jurul orei 16:30, transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air cu decolare la ora 19:45. Aterizare in Bucuresti la ora 23:55.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: