DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

720 Euro

BELGIA - LUXEMBOURG

Artificii in Grand Place

Bruxelles – Liege – Luxembourg

Perioada: 29.12.2019 – 03.01.2020 (6 zile / 5 nopti)

Bruxelles este un oras multicultural care nu inceteaza sa isi sporeasca popularitatea gratie paletei variate de mancaruri si a bogatiei spatiilor verzi, care incanta si atrag turisti din lumea intreaga.

Amsterdamul este un oras cu o atmosfera tinereasca si cosmopolita, cunoscut pentru pitorestile sale canale, nenumaratele poduri si casele foarte vechi. Dar cand se lasa seara incepe petrecerea in baruri, cluburi si salile de concerte.

Radacinile orasului Luxemburg se regasesc adanc in istoria Europei. Impreuna, aceste orase va vor lasa amintiri de neuitat.

PRET/persoana: 720 EURO  (loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 300 EURO

Pret copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti: 550 EURO

A treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 680 EURO

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

29.12.2019 Bucuresti 16:25 – Bruxelles  18:20                                                                                                  durata zborului: 2h 55min

03.01.2020 Bruxelles 19:05 – Bucuresti 22:50                                                                                                   durata zborului: 2h 45min

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 75 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Servicii Incluse

transport cu avionul Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti cu compania BLUE AIR;

1 bagaj de cala/persoana in limita a 20 kg, o singura piesa;

5 nopti cazare cu mic dejun la hotel NH Brussels Louise 4* (sau similar);

transferuri aeroport - hotel - aeroport;

tur de oras in Bruxelles cu ghid local;

excursie de o zi la Liege si Luxembourg;

insotitor roman de grup;

taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna aprilie 2019.. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii Neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

catering pe durata zborului;

bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;

excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

HARTA

PROGRAM

BELGIA - LUXEMBOURG Artificii in Grand Place

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – BRUXELLES

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:25. Plecare spre Bruxelles cu compania BLUE AIR. Sosire in Bruxelles la ora locala 18:20. Transfer si cazare la hotel NH Brussels Louise 4* (sau similar).

Ziua 2 (30.12): BRUXELLES

Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre centrul orasului, unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru explorarea orasului Bruxelles pe cont propriu sau cu insotitorul de grup. Pot fi vizitate: Catedrala St. Michel si St. Gudula, bijuterie a arhitecturii gotice din secolul al XIII-lea, primaria din Bruxelles, Muzeele Regale ale Artelor Frumoase fondate de Napoleon Bonaparte in 1801 (reprezinta un complex format din mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Arta Veche si Muzeul Modern), Galeriile St. Hubert - galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea.

Ziua 3 (31.12): BRUXELLES – ANVERS (optional)

Mic dejun. Prima parte a zilei o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest minunat oras. Odata ajunsi, vom efectua un tur de oras de cca 2 ore cu un ghid local, care ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrarea nu este inclusa). Intoarcere in Bruxelles. Spre seara, ne pregatim pentru petrecerea in aer liber de pe Platoul Heysel - Esplanada Atomium.

Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2020! BRUXELLES – LIEGE – LUXEMBOURG – BRUXELLES

Mic dejun. Plecam spre Luxembourg, cu o scurta oprire in Liege pentru a admira orasul. Ne continuam drumul spre Luxembourg, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Intoarcere in Bruxelles, cazare.

Ziua 5 (02.01): BRUXELLES – BRUGGE (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Seara revenim in Bruxelles.

Ziua 6 (03.01): BRUXELLES

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. La ora 15:30 transfer la aeroport. Imbarcare pe cursa Bruxelles – Bucuresti a companiei BLUE AIR. Decolare la ora 19:05 si sosire in Bucuresti la ora 22:50.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: