TYPOLOGIES

CIRCUITE EXOTICE ASIA

+ 2
DIFFICULTY

14 zile

MIN. AGE

1 Persoana

2090 Euro

China Grand Tour

Beijing - Xi’An - Guilin - Shanghai
Perioada: 12.07 - 25.07.2020 (14 zile/12 nopti)
_________________________________
« China e o tara uriasa, coplesitoare si fascinanta. Este un amestec ciudat de obiceiuri stravechi și performante tehnice uluitoare. Un taram incredibil, unde viata, moartea și chiar reincarnarea sunt dictate de politica de stat. »
Circuitul « Grand Tour » isi propune sa va familiarizeze cu cateva dintre locurile emblematice ale acestei lumi: de la Beijing - orasul despre care omenirea a aflat de la Marco Polo, la Marele Zid, de la Xi’An - fosta capitala imperiala, orasul etern, unul dintre leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben si al celebrei Armate de Teracota, la Guilin - nestemata a turismului chinezesc, la peisajele de neuitat ale raului Li si la Perla Orientului, Shanghai - metropola multiculturala, mandria Chinei moderne, rivalul neobosit al Hong Kongului.

PRET/persoana: 2090EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 550 EURO / persoana

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
12.07: Bucuresti 06:05 - Paris 08:20 durata zborului: 3h 15min
12.07: Paris 13:50 - Beijing 05:55 (a doua zi) durata zborului: 10h 05min
25.07: Shanghai 12:15 - Amsterdam 18:00 durata zborului: 11h 45min
25.07: Amsterdam 20:55 - Bucuresti 00:35 (noaptea 25/26.07) durata zborului: 2h 40min

HARTA

PROGRAM

CHINA Grand Tour

ZIUA 1 (12.07): BUCURESTI - PARIS - BEIJING

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bejing (schimbarea cursei la Paris). Decolare spre Paris la ora 06:05. Sosire in Paris la ora locala 08:20 si plecare spre Beijing la ora locala 13:50.

ZIUA 2 (13.07): BEIJING

Sosire la Beijing la ora locala 05:55. Transfer de la aeroport in oras. Vom vizita Templul Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming, ca sacrificiu inchinat Cerului. Vom servi pranzul (inclus) la un restaurant local. In cea de-a doua parte a zilei, transfer din oras la hotel si timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar. Cina este inclusa si se va servi la un restaurant local. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.

Ziua 3 (14.07): BEIJING

Dupa micul dejun, incepem o excursie care va dura intreaga zi: vom vizita Piata Tian’anmen - cea mai mare piata din lume, devenita simbol national. Vom continua cu vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp). Vizitam apoi Palatul de Vara, incarcat de o istorie de 800 de ani, palat ce adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Pranzul este inclus. Cina se va servi la un restaurant local, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.

Ziua 4 (15.07): BEIJING

Mic dejun. Excursie de o zi care incepe cu vizitarea Marelui Zid - sectiunea Badaling - structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in scop de aparare. Excursia continua cu pranz la un restaurant local si oprire pentru fotografii la Stadionul Olimpic. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Beijing la Hotel Super House International Beijing 4* sau similar.

Ziua 5 (16.07): BEIJING - XI’AN (tren de noapte)

Mic dejun. Astazi vom vizita cartierul de arta 798 si vom face un Tur Hutong cu Ricsa. Dupa amiaza, vom servi pranzul la o familie locala si apoi avem timp liber pentru cumparaturi in Beijing, intr-unul dintre centrele comerciale sau pe strazile special amenajate in acest scop. Cina este inclusa si se va servi mai devreme, urmand sa ne imbarcam in cursul serii in trenul de noapte cu destinatia Xi’An (cuseta de dormit pentru patru persoane - nu este posibila prealocarea locurilor in cusete, sistemul de emitere a biletelor de tren aloca locurile in mod automat)

Ziua 6 (17.07): XI’AN

Sosire in Xi’an in cursul diminetii. Mergem la hotel pentru micul dejun, apoi vom vizita Pagoda Gastei Salbatice care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu o vizita la Fabrica de Jad, urmata de vizita la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropați in anul 210 î.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’an la hotel Titan Jincheng Art 4* sau similar.

Ziua 7 (18.07): XI’AN

Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam intai Muzeul de Istorie Shaaxi, considerat o adevarata “perla a dinastiilor antice” din China. Vizita de astazi va continua cu Vechiul Zid al Orasului, impunatoarele ziduri de aparare care au rezistat pana in prezent, apoi vom vizita Marea Moschee din cartierul musulman, de o complexitate islamica fascinanta, unica prin faptul ca a fost proiectata in stilul unui templu chinezesc. La sfarsitul programului de vizitare, vom avea timp liber in cartierul musulman. Pranzul si cina sunt incluse si se vor servi la restaurante locale. Cazare in Xi’An la hotel Titan Jincheng Art Hotel 4* sau similar.

ZIUA 8 (19.07): XI’AN - GUILIN (zbor intern)

Mic dejun la hotel. Urmeaza transferul la aeroport pentru imbarcare la zborul cu destinatia Guilin (vegetatia abundenta de la conifere la bambus, forme de relief neobisnuite si pesteri deosebit de frumoase fac din Guilin o nestemata a turismului chinezesc). Se viziteaza Fubo Hill. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Guilin la Days Hotel Guilin 4* sau similar.

ZIUA 9 (20.07): GUILIN - YANGSHUO - GUILIN (160 km)

Dupa micul dejun pornim intr-o aventura pe Raul Li catre Yangshuo. In aceasta croaziera, cu durata de aproximativ 1 ora, vom admira scenariul fascinant oferit de frumusetea raului. Croaziera ne va ramane intiparita in memorie datorita peisajelor exotice unice: pescari care folosesc cormorani la pescuit, barci din bambus, imagini superbe. La revenirea pe uscat, in Yangshuo, ne vom bucura de timp liber pe West Street, una dintre cele mai vechi strazi ale orasului, cu o istorie de peste 1400 ani. La intoarcerea in Guilin, vom servi cina la un restaurant local (inclusa). Cazare in Guilin la Days Hotel Guilin 4* sau similar

ZIUA 10 (21.07): GUILIN - SHANGHAI (zbor intern)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai, Perla Orientului, o metropola multiculturala cu caracteristici atat traditionale, cat si moderne. Dupa aterizare, transfer la hotel si timp liber pentru relaxare. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Shanghai la Days Hotel Hongkou Fortune 4* sau similar.

ZIUA 11 (22.07): SHANGHAI

Mic dejun, urmat de vizita la Gradina Mandarin Yu. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Templul lui Buddha de Jad, cu statuia din pretiosul material venit din Myanmar, Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau si cosmopolita Strada Nanjing, pentru cumparaturi. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Shanghai la Days Hotel Hongkou Fortune 4* sau similar

ZIUA 12 (23.07): SHANGHAI - SUZHOU (100 km)

Dupa micul dejun vom merge spre Suzhou, unde vom vizita gradinile si Muzeul Suzhou. Pranzul va fi servit la un restaurant local. Apoi ne vom plimba in centrul vechi al orasului si vom vizita o fabrica traditionala de matase. Cina si cazare in Suzhou la hotel Suzhou Joy Holiday 4* sau similar

ZIUA 13 (24.07): SUZHOU - TONGLI - SHANGHAI (140 km)

Dupa micul dejun vom pleca spre Tongli, un micut orasel pe apa, ale carui canale i-au adus denumirea de „Venetia Estului”. Pranzul (inclus) va fi servit la un restaurant local. Apoi ne vom indrepta catre Shanghai. Cina este inclusa si se va servi la restaurante locale. Cazare in Shanghai la Days Hotel Hongkou Fortune 4* sau similar.

ZIUA 14 (25.07): SHANGHAI - AMSTERDAM - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Bucuresti (via Amsterdam). Decolare la ora locala 12:15 catre Amsterdam. Sosire la Amsterdam la ora locala 18:00, decolare spre Bucuresti la ora locala 20:55. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 00:35 (noaptea de 25/26.07).


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: