CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA

5 zile
DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

359 Euro

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA

BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG

Transport avion Austrian Airlines | 5 zile | de la 359 Euro

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 359 Euro adult loc in camera dubla
 • 359 Euro a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 173 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera      
 • 479 Euro adult loc in camera single

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Servicii Incluse

Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines

1 Bagaj de mana de 8 kg si 1 bagaj de cala de 23 kg incluse !

4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Austria Trend ANANAS 4* situat central sau similar

1 cina la hotel in ziua de 25 decembrie

Biletul cat.A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 90 Euro/persoana)

Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana

Transfer hotel - Palatul Schonbrunn cu vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn – hotel

Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita la fata locului)

Vizitarea Pietelor de Craciun de la Viena cu insotitorul de grup

Transfer hotel - Palatul Hofburg – hotel in seara concertului de Craciun

Transferuri aeroport – hotel – aeroport

Insotitor de grup

Servicii Neincluse

Taxele de aeroport si combustibil: 155 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, biletele pentru transportul public

Cina Festiva de CraciunInterra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva din tara)

Tarif : 59 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon, transfer cu autocarul dus-intors (19:30 – 22:30/23:00)

HARTA

PROGRAM

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG Transport avion Austrian Airlines | 5 zile | de la 359 Euro

22 decembrie Bucuresti – Viena – Ringstarsse – Palatul Hofburg

Intalnire la ora 06:10 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul Austrian Airlines OS768 cu decolare la ora 08:10. Sosire la Viena la ora 09:00. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

23 decembrie Viena– Piata de Craciun

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

24 decembrie Abatia Melk – Defileul Dunarii – Ajunul Craciunului

Mic dejun. Optional, Excursie la ABATIA MELK & DEFILEUL DUNARII WACHAU. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcere la Viena pe defileul Dunarii Wachau. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, stramtoare cunoscuta sub numele de Wachau. Puteti admira Castele medievale, sate pitoresti si celebrele plantatii viticole. Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare si ghid local pentru vizita la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun Interra Christmas Dinner la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif: 59 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse:1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon, transfer cu autocarul dus-intors (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

25 decembrie Viena – Palatul Schonbrunn – Concertul extraordinar de Craciun

Mic dejun. Dimineata intalnire cu ghidul si transfer cu autocarul la Palatului Schönbrunn pentru vizitarea Pietei de Craciun de la Schonbrunn. Timp liber pentru cumparaturi. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului ghid local de limba romana inclus (se achita doar c/v biletului de intrare) sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Transfer cu autocarul inapoi la hotel. Timp liber la dispozitie. La ora 18:00 servirea cinei la hotel (meniu 3 feluri, apa si paine incluse, fara bauturi). Ora 20:30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre Wiener Hofburg-Orchester www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o atmosfera imperiala la Palatul Imperial Hofburg. (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel AUSTRIA TREND ANANAS 4* situat central sau similar Viena.

26 decembrie Viena – Ringstarsse – Palatul Hofburg - Bucuresti

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea Vienei. Va sugeram o plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale, Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Austrian Airlines cu decolare la ora 17:35. Aterizare in Bucuresti la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: