CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA

6 zile
DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

375 Euro

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA

BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG

Transport Autocar | 6 zile | 375 Euro

Tarife  calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 375 Euro adult loc in camera dubla
 • 365 Euro adult a 3-a persoana in dubla cu pat suplimentar
 • 244 Euro copil 0-06,99 ani in camera cu doi adulti
 • 288 Euro copil 7-11,99 ani in camera cu doi adulti
 • 499 Euro adult loc in camera single

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

 

Servicii Incluse

Transport cu autocar propriu pe toata durata programului

5 nopti cazare cu mic dejun bufet, hoteluri clasificate 3*superior si 4* astfel: 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similare, 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Ibis Mariahilf 3*superior situat central in Viena

1 cina in ziua de 25 decembrie (meniu 3 feluri cu paine si apa incluse, fara bauturi)

Biletul categ. A la Concertul Extraordinar de Craciun al Wiener Hofburg Orchester la Palatul Imperial Hofburg (in valoare de 90 Euro/persoana)

Tur de oras Viena panoramic si pietonal cu ghid local de limba romana

Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena

Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita la fata locului)

Vizitarea Pietei de Craciun de la Palatul Schonbrunn

Tur de oras Budapesta

Vizitarea Pietei de Craciun de la Budapesta

Insotitor de grup

Servicii Neincluse

asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

intrarile la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

Cina Festiva de CraciunInterra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva doar din tara)

Tarif : 59 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00)

HARTA

PROGRAM

CRACIUN VIENA – GALA IMPERIALA BONUS! Concert de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG Transport Autocar | 6 zile | 375 Euro

22 decembrie Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti Piata Victoriei la ora 05.00 cu destinatia Budapesta pe urmatoarele rute: AUTOCAR 1: Bucuresti – Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta AUTOCAR 2: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sighisoara – Targu Mures – Cluj – Oradea – Budapesta. Sosire la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar.

23 decembrie Budapesta – Viena: Tur de oras

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si Orasul Dunarii – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Timp liber pentru cumparaturi in imediata vecinatate a hotelului, pe celebra MARIAHILFERSTRASSE. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*superior situat central sau similar Viena.

24 decembrie Piata de Craciun Viena & Ajunul Craciunului

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena din Piata Primariei cu ghidul insotitor. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun Interra Christmas Dinner la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif: 59 Euro /adult, 30 Euro/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin / bere / bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30 – 22:30/23:00). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*superior situat central sau similar Viena.

25 decembrie Viena – Ziua de Craciun

Mic dejun. Intalnire cu ghidul, si transfer cu autocarul pentru Vizitarea Palatului Schönbrunn cu ghid local (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Schonbrunn. Transfer la hotel cu autocarul si timp liber la dispozitie. Ora 18h00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20h30 – Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial HOFBURG al celebrei orchestre Wiener Hofburg-Orchester www.hofburgorchester.at. Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o atmosfera imperiala la Palatul Imperial Hofburg. (Transferul la si de la concert este asigurat de autocarul INTERRA). Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3*superior situat central sau similar Viena.

26 decembrie Viena – Budapesta

26 decembrie Viena – Budapesta

27 decembrie Budapesta – Bucuresti

Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: