250 Euro

Cracovia Magica – Piata de Craciun

Cracovia Magica – Piata de Craciun

Budapesta – Bratislava – Cracovia – Budapesta

Transport Autocar propriu | 6 zile | 250 Euro

Date de plecare: 30 Noiembrie, 14 Decembrie

Tarife   calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 250 Euro adult loc in camera dubla
 • 250 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 184 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti

340 Euro adult loc in camera single

Excursii optionale Tarife informative valabile pentru minim 25 de participanti:

 • Croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare

Tarif: 35 Euro/adult, 18 Euro/copil 2-11,99 ani (transfer cu autocarul inclus dus-intors)

 • Mina de sare de la Wieliczka (inclusa in patrimoniul UNESCO): transport autocar, taxe parcare, rezervare de grup si bilet de intrare, ghid insotitor

Tarif: 35 Euro/adult, 18 Euro/copil 2-11,99 ani

 • Kalwaria Zebrzydowska si Wadowici: transport autocar, ghid insotitor,vizita la Manastire

Tarif: 25 Euro/adult, 15 Euro/copil 2-11,99 ani

 • Cina la CramaBorkatakomba: welcome drink, palinka și pogăci, cină festivă si desert, vin și apă minerală, program folcloric si transfer autocar dus-intors

Tarif: 30 Euro/adult, 15 Euro/copil 2-11,99 ani

 

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

Servicii Incluse

Transport cu autocar propriu pe toata durata programului

2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar

3 nopti cazare cu mic dejun hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar Cracovia.

Tur de oras Bratislava cu vizitarea pietei de Craciun

Tur de oras Cracovia cu ghid local

Vizitarea pietelor de Craciun din Cracovia cu insotitorul de grup

Vizitarea pietelor de Craciun din Budapesta cu insotitorul de grup

Ghid roman insotitor din partea agentiei

Servicii Neincluse

asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

excursiile optionale

HARTA

PROGRAM

Cracovia Magica – Piata de Craciun Budapesta – Bratislava – Cracovia – Budapesta Transport Autocar propriu | 6 zile | 250 Euro

Ziua 1 | Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta. Cazare Hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta. Seara, optional, Cina cu croaziera pe Dunare Budapesta by night: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (transfer inclus dus-intors). Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 2 | Budapesta – Bratislava – Cracovia

Mic dejun. Excursia continua spre Slovacia. Poposim in Bratislava unde vom vizita Centrul istoric dominat de Bratislava Hrad, cu Catedrala de incoronari Sf. Martin, Michalska Brana, Palatul Primatial si Hlavné námestie ( Piata Mare) cu vizitarea Pietei de Craciun unde vom gasi produse traditionale si delicatese culinare locale precum Cigánska pečienka (carne de porc sau pui prajita, acoperita cu ceapa la gratar si mustar), Lokše (clatite de cartofi umplute cu untura de gasca, mac sau varza), Varené vino (vin fiert), Punč (punch cu alcool) si Hriatô (slibovita cu untura topita). Sosire in cursul serii la Cracovia. Magiczny Kraków – Cracovia magica a fost capitala Poloniei si, in ciuda trecutului turbulent, o multitudine de comori de artă și arhitectură au rămas aproape intacte într-unul dintre puținele orașe poloneze care au scăpat nedevastate în timpul celui de-al doilea război mondial. Cazare hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar Cracovia.

Ziua 3 | Cracovia – Piata de Craciun

Mic dejun. Tur de oras Cracovia cu ghid local: Dealul Wawel cu Castelul Wawel, mandria si simbol al rezitentei Poloniei, resedinta regala inca din sec.11, reconstruit la inceputul sec.16 in stilul Renasterii si Catedrala Regala. Coboram Drumul Regal in centrul istoric al Cracoviei (inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO in 1978), unde vom vedea Collegium Maius al Universitatii Jagiellona si Rynek Glowny ( una din cele mai mari piete din Europa centrala) cu Turnul Primariei, Sukiennice (hala postavarilor) cu si Bazilica Sf. Maria, cu superbele vitralii si altarul lui Veit Stoss; incheiem cu poarta Sf.Florian si turnul Barbakan (Barbican),din fortificatiile medievale ale orasului. Dupa amiaza, excursie optionala la mina de sare de la Wieliczka (inclusa in patrimoniul UNESCO). Seara o vom petrece la Piata de Craciun Cracovia din Rynek Glowny, plină de tarabe, ce ofera ornamente frumoase de Crăciun, meșteșuguri regionale, ceramică, blănuri, figurine mici din înger, făcute din sticlă și lemn, șosete din lână, turtă dulce, vin fiert și bere, mâncăruri calde delicioase tocană, cartofi, și tot ce vă așteptați de la o piata de acest tip. Cazare hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar Cracovia.

Ziua 4 | Cracovia

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale. Optional, excursie la Kalwaria Zebrzydowska care a devenit, inca din secolul XVII, printre cele mai frecventate locuri de pelerinaj din Polonia. Construit de catre familia Zebrzydowski, complexul recreeaza Drumul Crucii din Ierusalim prin acuratetea cu care bisericilie, manastirile si capelele au fost construite pe dealurile din zona. Aflat in patrimoniul UNESCO, complexul atrage anual milioane de vizitatori. Urmatoarea vizita este la Wadowice- localitatea unde in 1920 s-a nascut Karol Wojtila, devenit in 1978 Papa Ioan Paul al II-lea. Intoarcere in Cracovia. Dupa amiaza timp liber la Piata de Craciun Cracovia unde daca va fi si zapada veti trai cu siguranta o frumoasa poveste de iarna. Cazare hotel Best Western Efekt Express 4* sau similar Cracovia.

Ziua 5 | Cracovia – Budapesta

Mic dejun. Plecare spre Ungaria si sosire in Budapesta in cursul serii unde vom face un tur panoramic si vom poposi in Piata Vorosmarty pentru vizitarea Pietii de Craciun. Optional, Cina de bun ramas cu muzica, dansuri si vin din belsug in ambianta unica de la Borkatakomba din labirintul de crame din Budafok. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

Ziua 6 Budapesta – Bucuresti

Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: