DIFFICULTY

19 zile

MIN. AGE

1 Persoana

3160 Euro

Croaziera “cireşilor înfloriţi” China – Coreea de Sud – Japonia

Shanghai – Seoul – Tianjin – Beijing – Juyongguan – Changling – Insula Jeju – Osaka – Kyoto – Kobe – Shimizu – Yokohama – Tokyo – Nikko

 

Deşi toată lumea asociază cireşii înfloriţi numai cu Japonia, în fiecare primăvară, atât în China, cât şi în Coreea de Sud au loc festivaluri dedicate acestui eveniment. În Shanghai are loc sărbătoarea cireşilor înfloriţi în perioada martie – aprilie, timp în care peste 12.000 cireşi din Parcul Gucun sunt admiraţi de vizitatori din lumea întreagă. Marii iubitori ai florilor de cireş nu pot rata de asemenea Festivalul Florilor de Cireş de pe Insula Jeju sau din parcurile Seoul-ului, unde se poate admira cireşul rege înflorit, specie de cireş care are cele mai mari petale de flori din lume. Pe lângă cireșii înfloriți, alte repere esenţiale din China vor fi ascensiunea pe Marele Zid Chinezesc şi incursiunea în Oraşul Interzis din Beijing, Când spui Japonia, te gândeşti imediat la tehnica cea mai avansată, la tehnologia de vârf, la construcţiile cele mai îndrăzneţe, la oamenii pentru care munca este un cult, iar tradiţiile o a doua religie. Dar dacă la toate acestea mai adăugăm sărbătoarea cireşilor înfloriţi, Sakura, istoria lor veche şi zbuciumată, natura frumoasă şi imprevizibilă, vom obţine o imagine de ansamblu care merită din plin aprofundată pe parcursul programului în care sunteţi invitaţi.

 

Perioada:  25.03 – 12.04.2020

TARIF I:  3160 EURO / loc în cameră dublă și cabină INTERIOARA

Supliment SINGLE: 2050 EURO

(tarif valabil pentru un grup de minim 15 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula)

HARTA

PROGRAM

Ziua 1 / 25.03.2020: Bucureşti – Doha

Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (12:15 / 18:00). După sosirea în Doha vom porni într-un tur panoramic de oraş, în timpul căruia vom vedea celebra piaţa Arabă Souq Waqif, piaţa de aur Gold Souq, piaţa de şoimi, complexul rezidenţial ultraluxos Pearl Qatar, creat în Golful Arabiei pe o distanţă de 32 km pe mai multe insule artificiale construite la doar 350 m de ţărm, fiind o replică a celebrului proiect “The Palm” din Dubai, Clubul de Golf Doha, unul dintre primele cluburi cu terenuri cu iarbă construit vreodată în Orientul Mijlociu, complexul sportiv Sports City construit pe o suprafață de 250 ha, care a găzduit Jocurile Asiatice în anul 2006, zona comercială din port, Al-Corniche, o promenadă lungă de pe litoralul golfului, care oferă privelişti frumoase asupra insulei Palm Tree şi asupra zgârie-norilor din oraş, piaţa de fructe şi legume şi piaţa de cămile. Vom reveni apoi la Aeroportul Internaţional Hamad pentru formalităţile de îmbarcare.

Ziua 2 / 26.03.2020: Doha – Shanghai

Plecare spre Shanghai cu zborul QR 870 (01:05 /14:20). După sosirea în cel mai mare oraş al Chinei, situat la malul Mării Orientale, pe Fluviul Huangpu, întâlnire cu reprezentantul local, care ne va conduce pentru cină la un restaurant local. Cazare la Hotel Baolong 4* (sau similar 4*).

Ziua 3 / 27.03.2020: Shanghai

Mic dejun. Zi dedicată explorării Shanghai-ului, oraş cosmopolit de care se leagă istoria Chinei moderne, în prezent un oraş ultradezvoltat, cu bulevarde largi, străzi suspendate, clădiri monumentale şi peisaje urbane inedite. Vom vizita Parcul Gucun, prima oprire de pe “traseul cireşilor înfloriţi”, unde vom putea admira aprox. 80 de soiuri de cireşi în numar de aprox. 12000. Ne vom plimba apoi pe promenada Bund, care se întinde de-a lungul fluviului Huangpu pe mai mult de 1,6 km, fiind străjuită de clădiri în stilul anilor ‘30, în cartierul Pudong, care este şi centrul financiar al oraşului şi ai cărui zgârie-nori au devenit simbolul oraşului. În continuare vom vizita Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, în care sunt expuse două dintre cele mai faimoase statui ale lui Buddha: una din jad alb, reprezentându-l în poziţie culcată şi una din jad verde în poziţie de meditaţie. După dejun, vom vizita Grădina Mandarinului Yu, construită în sec. al XVI-lea în stilul arhitectural al dinastiei Ming de către un ofiţer chinez. Scopul acestei grădini, sugerat chiar de numele acesteia, Yu însemnând a face fericit, este de a induce o stare de linişte, de a crea plăcere vizitatorului care descoperă nenumărate pavilioane şi chioşcuri, precum şi mici curţi care răsar de o parte şi de alta a aleii cu statui sub forma unor dragoni, care şerpuieşte în interiorul grădinii. În continuarea zilei vom face o plimbare în oraşul vechi, unde se află şi un impresionant centru comercial, urmată de o incursiune pe celebra stradă comercială Nanjing, unde vom putea asista la Ceremonialul Ceaiului într-una din renumitele ceainării de aici. Ziua se va încheia cu o croazieră pe Fluviul Huangpu. Cină la un restaurant local. Cazare la Hotel Baolong 4* (sau similar 4*).

Ziua 4/ 28.03.2020: Shanghai

Mic dejun. Timp liber pentru a explora pe cont propriu oraşul. Veţi putea urca în Turnul Perla (simbolul oraşului) sau în Shanghai Tower, în prezent a doua cea mai înaltă clădire din lume, care măsoară 632 m înălţime sau vă veți putea bucura de un shopping pe cinste! După-amiază vom fi transferaţi în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Celebrity Millennium a companiei Celebrity Cruises, care își va ridica ancora la ora 18:00. Vom porni într-o fascinantă croazieră în care, timp de două săptămâni, vom avea ocazia de a admira de-a lungul câtorva opriri sărbătoarea cireșilor înfloriți şi ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live sau lecții de dans. Dejun, cină şi cazare la bord.

Ziua 5/ 29.03.2020: Navigare spre Seoul

Vom petrece o zi relaxantă pe mare, navigând spre Seoul, capitala Coreei de Sud. Ne vom familiariza cu facilităţile vaporului de lux: piscine, jacuzzi, centru de fitness, saună, centru SPA cu saloane de masaj, bibliotecă, cazino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. Seara vom asista la spectacole de teatru, animaţie, muzică live şi bineînţeles, discotecă. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

Ziua 6/ 30.03.2020: Seoul

Vasul va ancora la ora 07:00 în Seoul, capitala Republicii Coreea timp de 600 de ani, situată în nord-vestul ţării, pe Râul Han, în centrul peninsulei Coreea. Întemeiată în anul 18 î.Hr., aceasta a fost iniţial capitala regatului Baekje, unul dintre cele Trei Regate Coreene şi a continuat să fie capitală în timpul dinastiei Joseon şi a imperiului Coreean până în zilele noastre. Zona capitalei care include metropola Incheon şi majoritatea provinciei Gyeonggi, are aprox. 24,5 milioane de locuitori, fiind una dintre cele mai mari zone metropolitane din lume. În oraşul care a găzduit Jocurile Olimpice de vară în anul 1988 şi Campionatul Mondial de Fotbal din anul 2002 se află şi sediile principale ale multinaţionalelor Samsung, LG şi Hyundai. Timp liber pentru plimbări individuale sau veți putea opta pentru tur de oraș (cu dejun inclus) în Seoul cu ghid local. În timpul turului veți vedea (exterior) Cheongwadae – Blue House, copia sud-coreeană a Casei Albe, un complex de clădiri construite pe situl grădinii regale a dinastiei Joseon unde îşi desfăşoară activitatea guvernul, fiind şi reşedinţă prezidenţială şi Palatul Changdeokgung, unul dintre cele cinci mari palate construite de regii dinastiei Joseon, palat favorit al multor dintre prinţii dinastiei, care a păstrat multe elemente datând din perioada celor Trei Regate. În continuarea zilei veți vizita Piața Namdaemun, cea mai veche piaţă tradiţională din Seoul, situată lângă “Marea Poartă din Sud”, una dintre vechile porţi de acces în oraş, după care vă veți îndrepta spre Turnul din Seoul aflat pe Muntele Namsan, inaugurat la data de 15 Octombrie 1980, care găzduieşte în prezent o mulţime de cafenele şi restaurante. La finalul turului vă veți putea plimba pe celebra arteră comercială Insadong, de unde se pot achiziţiona diverse obiecte tradiţionale coreene. Vasul va ridica ancora la ora 19:00. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

Ziua 7 / 31.03.2020: Navigare spre Beijing

Zi petrecută pe ocean în timpul navigării spre Beijing. Vă invităm să vă bucuraţi de activităţile propuse de echipajul vasului de croazieră. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

Ziua 8 / 01.04.2020: Tianjin – Beijing – Tianjin

Vasul va ancora la Tianjin la ora 06:00. După micul dejun ne vom deplasa spre Beijing, capitala Republicii Chineze, cunoscut şi sub numele de Peking, care adăposteşte peste 17 milioane de locuitori. Împreună cu ghidul local vom vizita oraşul care este perceput de chinezi ca “un tărâm al făgăduinţei”, datorită posibilităţilor multiple de petrecere a timpului liber. Totodată, Beijing rămâne unul dintre cele mai încărcate oraşe de istorie ale Chinei. Vom vizita Parcul Yuyuan, celebru pentru cireşii care înfloresc primăvara, vom vedea apoi piaţa Tian’An Men, cea mai mare piaţă publică din lume, întinsă pe o suprafață de 40 ha, care găzduieşte un amestec impresionant de monumente antice şi moderne, fiind situată în inima oraşului. În continuarea zilei vom vizita Palatul Imperial (Oraşul Interzis), un complex de clădiri construit de împăratul Yongle (acelaşi care a construit şi Templul Cerului), în care au locuit 24 de împăraţi din dinastia Ming şi Qing şi care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; câteva dintre marile săli sunt folosite ca muzee care adăpostesc impresionante colecţii ale artei chinezeşti. Clădirile interioare sunt construite din lemn pe fundaţie de piatră şi poartă nume precum armonie, puritate, linişte sau longevitate. După dejun (inclus), vom vizita Palatul de Vară, ridicat în anul 1750, supranumit “Grădina Undelor Clare”, chintesenţa arhitecturii grădinilor chinezeşti, datorită îmbinării perfecte a operelor arhitecţilor chinezi cu peisajul natural reprezentat de lacul Kunming şi dealurile care îl înconjoară. Întoarcere la vasul de croazieră pentru cină şi cazare.

Ziua 9 / 02.04.2020: Tianjin – Juyongguan – Changling – Tianjin

Deoarece vasul va rămâne ancorat în portul din Tianjin, în această zi, după micul dejun vom pleca spre Juyongguan pentru a face o ascensiune pe Marele Zid Chinezesc, simbolul Chinei antice, cu o lungime de peste 21.000 km, conform ultimelor date furnizate de Administraţia de Stat a Patrimoniului Cultural (SACH), singura construcţie de pe pământ ridicată de mâna omului, vizibilă din spaţiul cosmic. Zidul care traversează cincisprezece provincii ale Chinei a fost construit în scop de apărare. Vom avea posibilitatea să admirăm acest monument încărcat de istorie şi să vedem posturile de observare ale foştilor soldaţi imperiali. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Changling unde vom vedea Mormintele Împăraţilor Ming, locul în care sunt adăpostite mormintele a 13 din cei 16 împăraţi ai Dinastiei Ming. Vom vizita unul dintre aceste monumente construite în stil arhitectural confucian, vom vedea Calea Spiritelor sau Drumul Sacru, după care vom vizita o fabrică de cloazoneuri. Dejun inclus în cursul vizitelor. Seara vom reveni la vasul de croazieră pentru cină şi cazare.

Ziua 10 / 03.04.2020: Tianjin

Deoarece vasul va rămâne ancorat încă o zi în portul din Tianjin, vă propunem opţional un tur al oraşului Tianjin, un important centru universitar al Chinei. Vom avea prilejul de a vedea cea mai frumoasă bibliotecă a Chinei, Binhai, cu o arhitectură futuristă, parte a Centrului Cultural omonim, Templul Confucianist - Wen Miao, Reşedinţa dinastiei Shi - Shijia Dayuan, Piaţa de antichităţi - Guwan Shichang, Centrul Cultural al Antichităţilor - Guwenhua Jie, Parcul acvatic - Shuishang Gongyuan, Casa memorială Zhou Enlai și Fortăreaţa Dagukou - castel de apărare care datează din timpul dinastiei Qing. Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

Ziua 11 / 04.04.2020: Navigare spre Insula Jeju

Zi de navigare, în care ne vom putea bucura de soare pe puntea vaporului, de minunatele culori oferite de întinderile oceanului, de plajă la piscină sau vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza oceanului, nu veți avea cum să vă plictisiţi niciodată! Pensiune completă şi cazare la bordul vasului.

Ziua 12 / 05.04.2020: Insula Jeju

Vasul va ancora la ora 08:00 în Insula Jeju, o insulă vulcanică unde peisajul este de o frumuseţe ireală, tradiţiile culturale sunt unice, iar climatul temperat este perfect. Insula Jeju este cunoscută şi sub numele de “Insula Zeilor”, singurul loc din lume care are trei certificate UNESCO, fiind recunoscut la nivel mondial ca rezervaţie naturală (din anul 2002), patrimoniu natural mondial (din anul 2007) şi parc geologic al lumii (din anul 2010). Insula reprezintă una dintre cele 7 noi minuni ale naturii, alături de Amazon (Brazilia), Halong Bay (Vietnam), Cascada Iguassu (Argentina & Brazilia), Parcul Natural Subteran “Puerto Princesa” (Filipine), Table Mountain (Africa de Sud) şi Parcul Naţional Komodo (Indonezia). Jeju se mândreşte de asemenea cu florile de cireş regale, care au cele mai mari petale de cireş din lume, aici desfăşurându-se în fiecare primăvară Festivalul Cireşilor în Floare, la care vom avea ocazia să asistăm și noi. În Jeju se găsesc de asemenea 360 de formaţiuni vulcanice numite “oreum”, precum şi nenumărate peşteri de lavă. Vom face o excursie, prilej cu care vom vizita Peștera Manjanggul, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, având o valoare științifică semnificativă, datorită stării sale excelente de conservare, în ciuda vârstei sale de formare (cu aprox. 300.000-200.000 de ani în urmă). Dintre toate formaţiunile existente în peșteră se remarcă o coloană de lavă de 7,6 m, fiind cea mai mare din lume. Dejun (inclus), după care ne vom relaxa pe Plaja Gimnyeong Seonsegi cu nisip alb, scăldată de apa de culoarea cobaltului a mării. Transfer la vasul de croazieră, care va părăsi portul la ora 18:00. Cină şi cazare la bordul vasului.

Ziua 13 / 06.04.2020: Navigare spre Osaka

Zi liberă pe care o vom petrece pe mare, putându-ne bucura de Aqua Spa sau Persian Garden, sauna cu aromaterapie. Noul Internet Cafe, amenajat în stil modern, vă poate facilita legătura cu cei de acasă utilizând unul dintre calculatoarele moderne cu care este echipat. Pensiune completă și cazare la bordul vasului.

Ziua 14 / 07.04.2020: Osaka – Kyoto – Osaka

Vasul va ancora în portul din Osaka la ora 08:30. Ne vom deplasa spre Kyoto, vechea capitală a Japoniei între anii 794 şi 1868, denumită şi “capitala liniştii şi păcii” datorită numeroaselor grădini Zen, faimoasă pentru vechii meşteşugari care modelează bronzul, care creează obiecte incredibile din porţelan, care fac minuni din firele de mătase, dar faimoasă şi pentru echipamentele electronice performante, oraşul fiind astfel locul de întâlnire între cultura japoneză şi cea internaţională. Aici vom descoperi Japonia tradiţională, inima sa culturală, cu case vechi, cu peste 2.000 de temple şi altare, un loc de pelerinaj şi în acelaşi timp un muzeu în aer liber unde nu mai puţin de 17 locaţii din oraş şi din împrejurimi au intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Vom face un tur panoramic în Kyoto, oraş proiectat geometric după modelul marilor oraşe chinezeşti, impresionant şi datorită frumosului peisaj creat de munţii acoperiţi de păduri de arţar. Turul va include Templul Kiyomizu (intrarea nu este inclusă), dedicat zeităţii budiste cu 11 fețe Kannon, Templul Kinkakuji (intrarea nu este inclusă), numit Pavilionul Aurit, un templu învelit în frunze de aur, care se oglindeşte în iazul din faţa sa şi Castelul Nijo (intrarea nu este inclusă), fost palat al familiei shogunului Tokugawa, construit între anii 1603 – 1626. În finalul turului vom putea explora Gion-ul, cartier vechi de distracţii, gheişe şi actori kabuki, trecutul reflectându-se intens în această zonă care reuşeşte să păstreze vechea ambianță istorică. Cină şi cazare la bordul vasului.

Ziua 15 / 08.04.2020: Osaka – Kobe

Vasul se va deplasa spre Kobe, unde va ajunge la ora 07:00. După ancorarea în portul Kobe vom pleca spre Osaka pentru explorarea celui de-al doilea oraş ca mărime din Japonia, important pilon al economiei japoneze, numit şi “Veneţia Japoniei” sau “Manchester-ul Orientului”, un oraş viu, animat, plin de culoare şi dinamism. Ne vom îndrepta spre una dintre principalele atracţii turistice ale oraşului, Castelul Osaka, cel mai mare castel construit în Japonia medievală, reconstruit în anul 1583 pe locul Templului Honganji de către Toyotomi Hideyoshi, un general în armata japoneză a sec. al XVI-lea, care a cucerit castelul şi care a dorit ca acesta să fie centrul şi simbolul unei noi Japonii unificate sub conducerea sa. În prezent, în interiorul castelului există şi un muzeu, unde cei interesaţi pot cerceta documente despre viaţa lui Toyotomi Hideyoshi şi despre istoria castelului (intrarea nu este inclusă). În continuare vom putea vizita Doton-bori, stradă celebră în Osaka, în trecut “o stradă a plăcerii”, faimoasă pentru teatrele sale istorice (distruse în prezent), pentru magazine, pentru restaurante, dar şi pentru panourile publicitare luminoase. Vom putea admira o frumoasă panoramă din clădirea Umeda Sky, una dintre clădirile cel mai uşor de recunoscut din Osaka, datorită formei ei extravagante şi un pic bizare, dar şi datorită înălţimii sale impresionante de 173 m, fiind una dintre cele mai înalte clădiri din oraş (intrarea nu este inclusă). Întoarcere la vasul de croazieră care va pleca din portul Kobe la ora 16:00. Cină şi cazare la bordul vasului.

Ziua 16 / 09.04.2019: Shimizu

La ora 12:00 vasul va ajunge în portul Shimizu situat pe coasta de est a Japoniei, la doar 15 km distanță de Muntele Fuji, spre care ne vom îndrepta după debarcare. Dacă condiţiile meteo vor permite, vom admira spectaculoasa privelişte cu Fuji-san, cel mai înalt şi venerat munte al Ţării Soarelui Răsare, cu o înălţime de 3.776 m, cu un vârf de o perfecţiune geometrică rară, pe care budiştii şi adepţii şintoismului îl consideră un loc sfânt. Vom ajunge de asemenea la Mishima Sky Walk, un pod pietonal suspendat de unde se deschide una dintre cele mai frumoase panorame spre Muntele Fuji. Seara ne vom întoarce la vasul de croazieră, care își va ridica ancora la ora 20:00. Cină şi cazare la bordul vasului.

Ziua 17 / 10.04.2019: Yokohama – Tokyo

Vasul va sosi în portul Yokohama la ora 08:30. După micul dejun ne vom lua rămas bun de la vasul de croazieră, vom debarca și ne vom deplasa spre Tokyo, capitala niponă din anul 1868, după ce dinastia Tokugawa a fost detronată, fiind în prezent una dintre cele mai dens populate metropole din lume, cu peste 10 milioane de locuitori. Împreună cu ghidul local, vom porni într-un tur panoramic al orașului Tokyo sau Metropola Tokyo, formată din 23 de cartiere speciale, 33 de oraşe şi 8 suburbii. Majoritatea străzilor din Tokyo au valoare istorică, dar sunt înguste, ceea ce le face impracticabile pentru automobile, chiar dacă oraşul este o aglomerare urbană supraetajată pe o întindere aproape nesfârşită, cu case mici din lemn, dominate de impunătoare blocuri moderne. Metropola este o împletire a civilizaţiei şi culturii moderne, cu obiceiuri şi tradiţii milenare. În timpul turului panoramic vom întâlni la tot pasul temple şi parcuri cu arbori pitici, cu stânci artificiale, cu lacuri pline de peşti aurii şi podețe specifice arhitecturii japoneze. Vom admira Palatul Imperial (oprire pentru fotografii), situat într-un peisaj pitoresc cu iazuri şi pini, înconjurat la sud şi vest de cele mai importante clădiri ale guvernului, Altarul Meiji Jingu, cel mai vechi şi cel mai mare loc sfânt din Tokyo, care îl comemorează pe Împăratul Meiji (intrarea nu este inclusă), Templul Senso-ji (Asakusa Kannon), a cărui pagodă are cinci nivele, în curtea căruia se află un cazan uriaş din bronz, plin cu tămâie aprinsă (intrarea nu este inclusă), Bulevardul Ginza, care se aseamănă cu “5th Avenue” din New York şi zona comercială Nakamise Shopping Arcade (galerie comercială foarte veche) care funcţionează încă dinainte de Al Doilea Război Mondial. În încheierea zilei vom admira o spectaculoasă panoramă a întregului oraş din Observatorul Metropolitan (intrarea nu este inclusă). Cazare la Hotel Nikko Narita 4* (sau similar 4*).

Ziua 18 / 11.04.2019: Tokyo – Nikko – Tokyo – Doha

Mic dejun. Timp liber pentru vizite şi activități individuale sau excursie opțională cu dejun inclus la Nikko, situat într-o zonă deosebit de pitorească, cu peisaje splendide, alcătuite din munţi, lacuri, cascade şi drumuri presărate cu temple budiste, unde veţi vizita unul dintre cele mai frumoase altare japoneze, Altarul Toshogu, cel mai extravagant templu shinto al Japoniei, construit la începutul sec. al XVI-lea. Acesta face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO și este locul unde se află urna funerară a shogunului Tokugawa Ieyasu, personaj foarte important în istoria Japoniei, cunoscut sub numele de Toranaga în romanul lui James Clavel, „Shogun”. Veţi vizita apoi Vila Imperială Tamozawa, construită în anul 1899 pentru Împăratul Taisho, vilă compusă din trei părţi care datează din perioadele Edo, Meiji şi respectiv Taisho, folosită drept reşedinţă de vară de către familia imperială până în anul 1947. Veţi ajunge apoi în Parcul Naţional Nikko și vă veţi îndrepta spre Lacul Chuzenji (Chuzenjiko) situat la poalele muntelui sfânt, Vulcanul Nantai, inactiv în prezent, unde veţi fi fermecaţi de peisajul spectaculos. Clima blândă şi cadrul natural deosebit au făcut ca ţărmul să fie un loc preferat de către ambasadele străine pentru construirea reşedinţelor de vacanţă. În apropierea lacului veţi coborî cu un lift până la baza Cascadei Kegon care, având o înălţime de o sută de metri este una dintre cele mai mari şi mai impresionante cascade din Japonia. Întoarcere la Tokyo și transfer la aeroport pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, QR 807 (22:20 / 04:10).

Ziua 19 / 12.04.2019: Doha – București

Sosire la Doha la ora 04:10, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 221 (06:50 / 11:55).


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: