DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

2545 Euro

CROAZIERA IN CARAIBE

Relaxare pe apele Marii Caraibelor

Perioada: 26.12.2019 – 07.01.2020 (13 zile/11 nopti)

Explorati orasul Miami, un oras plin de emotie si culoare, o metropola infloritoare numita “ Casablanca Americii” !  Este al treilea oras ca si popularitate pentru turistii care viziteaza S.U.A (dupa Los Angeles si New York).

Relaxati-va pe apele Marii Caraibelor si vizitati unele dintre cele mai frumoase porturi din aceasta zona: Cozumel, Belize, Georgetown (Grand Cayman), Mahogany Bay!

Un inceput de an relaxant, spectaculos si interesant!

PRET/persoana: 2.545 EURO (loc in cabina dubla interioara categoria 4B)

Supliment cabina exterioara categoria 6B cu hublou: 230 Euro/persoana

Supliment cabina exterioara categoria 8B cu balcon: 480 Euro/persoana

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

26.12: Bucuresti 09:55 – Istanbul 12:20                                                                                    durata zborului: 1h 25min

26.12: Istanbul 15:10 – Miami  20:05                                                                                         durata zborului: 12h 55min

06.01: Miami 22:15 – Istanbul 17:15                                                                                          durata zborului: 11h 00min

07.01: Istanbul 19:35 – Bucuresti 19:55                                                                                    durata zborului: 1h 20min

Servicii Incluse

transport cu avionul Bucuresti – Miami si retur cu compania TURKISH AIRLINES (schimbarea curselor in Istanbul);

4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 3* in Miami;

7 nopti cazare pe vasul CARNIVAL CONQUEST in functie de tipul de cabina ales;

pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);

activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;

accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;

insotitor roman de grup;

taxele portuare (pot duferi modificari);

taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, aprilie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii Neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;

taxa de viza: 160 USD/persoana la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita persona de catre client la orice sucursala BRD;

taxa de servicii la bord in valoare de 98 USD/persoana (se achita pe vas);

bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 USD/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;

excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Carnival fara notificare prealabila);

bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate.

HARTA

PROGRAM

Program de grup: CROAZIERA IN CARAIBE Relaxare pe apele Marii Caraibelor

Ziua 1 (26.12): BUCURESTI – ISTANBUL – MIAMI

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 07:30, pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Miami. Decolare la ora 09:55. Sosire in Istanbul la ora locala 12:20. Plecare spre Miami la ora 15:10. Ajungem in Miami la ora locala 20:05. Transfer la hotelul Courtyard Miami Downtown Brickell 3* sau similar.

Ziua 2 (27.12): MIAMI – timp liber / excursii optionale

Mic dejun. Dimineata ne vom intalni cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale. Printre cele mai populare excursii se numara: tur al orasului Miami, Everglades, Key West. Va propunam o excusie interesanta de vizitare a orasului Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la hotel Courtyard Miami Downtown Brickell 3* sau similar.

Ziua 3 (28.12): MIAMI – Imbarcare pe vasul de croaziera

Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru o plimbare pe cont propriu si cumparaturi pana la ora 11:00 cand vom pleca catre port pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera Carnival Conquest. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 4 (29.12): PE MARE

Mic dejun. Vom naviga pe Marea Caraibilor si vom avea intreaga zi la dispozitie pentru a explora vasul de croaziera si pentru a ne bucura de facilitatile sale. Navigarea pe Carnival Conquest duce distractia la un alt nivel. La bordul vasului vom vedea faimoasele localuri marca Carnival Cruise Lines precum Guy's Burger Joint, RedFrog Rum Bar si Barul EA SPORTS. Nu avem nevoie de nimic decat de un aparat foto si bunadispozitie pentru a ne bucura o zi intreaga de relaxare la bordul vasului.

Ziua 5 (30.12): GEORGETOWN (GRAND CAYMAN)

Mic dejun. Dupa o noapte petrecuta pe mare, la ora 07:30 dimineata vasul de croaziera va ajunge in portul Georgetown din Grand Cayman si va ramane aici pana la ora 15:00. Vom putea vizita optional orasul Hell, al carui nume a fost inspirat de formatiunile sale stancoase de origine vulcanica, cu forme neobisnuite, ferma de broaste testoase Turtle sau Seven Mile Beach. O plimbare cu catamaranul la Stingray City sau o incursiune cu submarinul sunt alte activitati optionale care ii vor incanta pe cei pasionatii de natura marina deoarece vor putea inota cu delfini, pisici de mare si broaste testoase la Tiki Beach si Seven Mile Beach. Pentru iubitorii de shopping, in Georgetown se gasesc magazine in regim duty-free cu produse ale unor branduri renumite.

Ziua 6 (31.12): MAHOGANY BAY (ISLA ROATAN)

Mic dejun. Astazi vasul de croaziera va ajunge in Isla de Roatan la ora 10:00 dimineata si va pleca inapoi pe mare la ora 18:00. Insula Roatan este un colt de natura aproape neatins de tumultul modernitatii, aici predomina paduri cu vegetatie luxurianta neexplorate inca, frumuseti naturale parca desprinse din alta lume. Daca esti pasionat de aventura, poti alege un curs de scufundari sau o excursie la Parcul Acvatic, unde vei avea sansa sa inoti alaturi de delfini. Daca preferi plimbarile in mijlocul naturii, ai ocazia sa descoperi frumusetile salbatice ale insulei intr-un tur de insula.

Ziua 7 (01.01): LA MULTI ANI 2020! BELIZE

Mic dejun. In aceasta zi vasul de croaziera Carnival Conquest va acosta la ora 08:00 dimineata in portul Belize. La ora 17:00 vasul de croaziera va pleca din nou pe mare. Putem explora in Belize fascinanta lume acvatica a Caraibilor la rezervatia marina Hol Chan (Micul Canal, in traducere mayasa). Hol Chan este cel mai bun loc din Belize unde puteti face scuba diving si snorkeling, iar diversitatea vietii marine este impresionanta. Ne vom bucura de impresionante privelisti submarine, vom putea observa imensa gradina de corali, vegetatia marina si o multime de pesti frumos colorati.

Ziua 8 (02.01): COZUMEL (MEXIC)

Mic dejun. La ora 08:00 dimineata vom ajunge in port si vom avea posibilitatea sa exploram Cozumel, pana la ora 17:00, cand ne vom intoarce din nou pe mare. Cozumel (Kuutsmil) este o insula situata in vecinatatea Peninsulei Yucatan, din Mexic. Aceasta se afla in dreptul zonei Playa del Carmen si este speciala datorita reliefului sau carstic, roca predominanta fiind calcarul. Principalul oras al insulei este San Miguel de Cozumel.

Ziua 9 (03.01): PE MARE

Mic dejun. Astazi vom avea la dispozitie o zi intreaga pentru a ne relaxa la una dintre piscinele vasului de croaziera, sau pentru a ne rasfata la centru spa. Vom petrece o ultima zi pe vasul de croaziera Carnival Conquest, inainte de a ne intoarce in Miami, dupa ce am explorat in cateva zile o zona atat de frumoasa din Caraibe.

Ziua 10 (04.01): MIAMI – EVERGLADES (optional)

Mic dejun. Vom acosta in portul din Miami la ora 08:00 dimineata. Dupa incheierea formalitatilor de debarcare se va face transferul din port la hotelul Best Western Atlantic Beach Resort 3* sau similar. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud vestul Floridei. Este vizitata de peste peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei, inclusa in patrimoniul mondial. Pret informativ: 85 USD/persoana, minim 20 persoane.

Ziua 11 (05.01): MIAMI – KEY WEST (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la hotel Best Western Atlantic Beach Resort 3* sau similar.

Ziua 12 (06.01): MIAMI – ISTANBUL

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora locala 12:00. Dupa amiaza transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti. Plecare la ora locala 22:15.

Ziua 13 (07.01): ISTANBUL - BUCURESTI

Sosire in Istanbul la ora locala 17:15 si decolare spre Bucuresti la 19:35. Aterizare la Bucuresti la ora locala 19:55.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: