DIFFICULTY

9 zile

MIN. AGE

1 Persoana

1375 Euro

Croaziera in fiordurile norvegiene. Pe urmele vikingilor!

Hamburg – Warnemunde – Copenhaga – Hellesyt/Geiranger – Nordfjordeid/ Bergen – Stavanger - Goteborg – Warnemunde – Hamburg
Plecari: 03.07, 28.08.2020 (7 zile/7 nopti)
_________________________________
Exploreaza maiestuoasele fiorduri din Geiranger, Hellesylt si Stavanger, unele dintre cele mai frumoase atractii naturale
ale Norvegiei. O astfel de vacanta ramane o experienta unica ce nu trebuie ratata !

Plecari Loc in cabina dubla
03.07.2020

1415 EURO/loc in cabina dubla interioara IC
1595 EURO/loc in cabina dubla exterioara EC
1835 EURO/loc in cabina dubla cu balcon BC

28.08.2020

1375 EURO/ loc in cabina dubla interioara IC
1555 EURO/ loc in cabina dubla exterioara EC
1795 EURO/loc in cabina dubla cu balcon BC

Toate cabinele triple (grad de ocupare 2 adulti + 1 copil 2 – 11.99 ani sau 3 adulti) sunt la cerere.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 06:55 – Munchen 07:55 durata zborului: 2h
Munchen 08:45 – Hamburg 10:00 durata zborului: 1h 15min
Hamburg 19:15 – Munchen 20:30 durata zborului: 1h 15min
Munchen 21:30 – Otopeni 00:25 (a doua zi) durata zborului: 1h 55min

HARTA

PROGRAM

CROAZIERA IN FIORDURILE NORVEGIENE Pe urmele vikingilor!

Ziua 1: BUCURESTI – HAMBURG – WARNEMUNDE

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:55 si sosire in Munchen la ora locala 07:55, schimbarea avionului si decolare spre Hamburg la ora locala 08:45. Sosire in Hamburg la ora locala 10:00. Dupa preluarea bagajelor vom face transferul din Hamburg catre Warnemunde (190 km) pentru imbarcare pe vasul de croaziera Costa Fascinosa. Vasul va pleca din port la ora 19:00.

Ziua 2: COPENHAGA

In cursul diminetii, la ora 08:30 vom ajunge in Copenhaga unde vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau “Paradisul Nordului”, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitecura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic, plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici. Optional, va puteti bucura de una din excursiile organizate la bordul vasului: tur pietonal de oras (50 Euro/adult) sau tur de oras pe canalele din Copenhaga (65 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 17:30 (pentru cei care pleaca pe cont propriu de pe vas, trebuie sa fie inapoi la vas cu 1.5 h inainte de plecarea acestuia din port). In timpul noptii vom naviga catre Norvegia.

Ziua 3: HELLESYLT/GEIRANGER

In jurul orei 08:00 vasul va acosta in portul Hellesylt, o micuta localitate inclusa in patrimoniul UNESCO, poarta de intrare intr-unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger. Lonely Planet a stabilit ca Geiranger este cea mai frumoasa destinatie din Scandinavia, in timp ce despre Hellesylt se spune ca are cele mai bune standarde de viata. Fiordul Geiranger este o regiune intens vizitata mai ales pentru peisajele de o frumusete aproape ireala, pentru zgomotul cascadelor ce creaza un fel de muzica a naturii si pentru multitudinea pasarilor care nu fac decat sa intregeasca acest peisaj unic. Va propunem cateva excursii optionale: excursie la Geiranger (140 Euro/adult), sau vizitarea ghetarului Briksdal (145 Euro/adult). Plecarea vasului din port va fi la ora 18:00.

Ziua 4: NORDFIORDEID (pentru grupul din iulie) sau BERGEN (pentru gupul din august)

07.07.2020 Dimineata, in jurul orei 07:00, vasul va acosta in portul Nordfiordeid, o micuta localitate norvegiana extrem de pitoreasca, pe care de altfel o putem explora daca dorim si pe cont propriu. 01.09.2020 Vasul de croaziera va acosta in portul din Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, la ora 08:00 dimineata. Acest port are o traditie maritima veche, iar o excursie in oras ne va da posibilitatea sa vizitam cartierul Hanseatic, inclus si in Patrimonoul UNESCO, unde vom vedea cele mai vechi cladiri medievale din Bergen, construite dea lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active si pline de viata zone din oras. Vom putea admira frumusetea cladirilor istorice dupa o plimbare pe jos sau cu funicularul Floibanen, care ne va duce pana la varfurile Muntelui Floyen. Piata de peste se afla de asemenea in apropiere si merita explorata. Va recomandam excursia optionala: tur panormic al fiordului Hardangerf (150 Euro/adult). Vasul va pleca din port la ora 18:00.

Ziua 5: STAVANGER

Vasul Costa Fascinosa va ajunge in port la ora 08:00 dimineata si vom avea timp liber la dispozitie pentru a vizita pitorescul oras Stavanger, unul dintre cele mai vechi orase ale Norvegiei. Aceasta zona este foarte vizitata de turisti iar peisajele pe care le vom vedea aici ne vor impresiona cu siguranta. Stavanger este si oras universitar, fapt care se reflecta in atmosfera urbana si plina de viata, cu numeroasele magazine, pub-uri, cafenele si restaurante. Va propunem ca si excursii optionale: tur de oras (80 Euro/adult), vizitarea fiordului Lysef cu barca (85 Euro/adult). Plecarea din port a vasului va fi la ora 16:30.

Ziua 6: GOTEBORG

In cursul diminetii la ora 10:30, vasul va acosta in portul din Goteborg. Orasul este situat pe coasta de est a Suediei, fiind al doilea oras ca marime al tarii si una dintre cele mai frumoase metropole din Tarile Nordice. Goteborg a fost clasat de nenumarate ori ca fiind unul dintre cele mai inventive orase ale lumii, fiind un reprezentant al istoriei, artei şi culturii suedeze. Vasul va pleca din port la ora 17:30. Putem opta astazi pentru excursia optionala: tur panoramic de oras (50 Euro/adult).

Ziua 7/8: WARNEMUNDE – HAMBURG - BUCURESTI

Sosire in portul din Warnemunde la ora 08:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas, ne vom indrepta catre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras cu autocarul in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa turul de oras, vom fi transferati la aeroport. Ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Munchen. Plecare la ora locala 19:15. Sosire in Munchen la ora locala 20:30 si decolare spre Bucuresti la ora 21:30. Aterizare la Bucuresti la ora 00:25 (noaptea dintre ziua 7 si ziua 8).


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: