DIFFICULTY

9 zile

MIN. AGE

1 Persoana

1865 Euro

Filipine vacanta in Paradis

Insula Cebu – Insula Bohol
Perioada: 14.02 – 22.02.2020 (6 nopti)
_________________________________
Va propunem o vacanta inedita in Filipine, in care vom vizita doua dintre cele mai frumoase insule ale tarii: Cebu
si Bohol. Insula Cebu este una dintre cele mai prospere regiuni ale tarii si atrage anual peste doua milioane de turisti.
Principalele atractii ale insulei sunt plajele cu nisip alb si apele cristaline cu corali si pesti tropicali. Vom calatori in insula Bohol pentru a vedea doua lucruri unice in lume: faimoasele “dealuri de ciocolata” si cea mai mica maimuta din lume. Pe langa excursiile din program, ne vom bucura si de momente de relaxare pe plajele de nisip alb.

PRET/persoana: 1865EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Pret pentru a treia persoana adulta in camera dubla (pat suplimentar): 1810 Euro
Pret pentru primul copil 2-6,99 ani in camera cu 2 adulti (fara pat suplimentar): 970 Euro
Pret pentru primul copil 7-11,99 ani in camera cu 2 adulti (partial pat suplimentar): 1415 Euro
Supliment camera single: 580 EURO / persoana

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
14.02: Otopeni 14:25 – Dubai 21:15 durata zbor: 4 ore si 50 minute
15.02: Dubai 02:45 – Cebu 15:35 durata zbor: 9 ore si 25 minute
21.02: Cebu 17:05 – Dubai 01:10 durata zbor: 12 ore si 5 minute, inclusiv un stop
de o ora si 25 minute pe aeroportul Clark din Manila
22.02: Dubai 10:00 – Bucuresti 13:35 durata zbor: 5 ore si 30 minute

HARTA

PROGRAM

FILIPINE Vacanta in Paradis

Ziua 1 (14.02): BUCURESTI – DUBAI

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 12:30 pentru imbarcare pe zborul companiei Fly Dubai spre Dubai cu decolare la ora 14:25. Sosire in Dubai la ora locala 21:15 si imbarcare pe zborul companiei Emirates spre Cebu cu decolare la ora 02:45.

Ziua 2 (15.02): DUBAI - CEBU

Aterizare in Filipine, insula Cebu la ora locala 15:35, transfer si cazare la hotel Crimson Resort 4* sau similar. Hotelul este o oaza de relaxare, fiind situat pe insula Mactan (insula Mactan face parte din complexul insular Cebu, cele doua insule fiind unite prin mai multe poduri rutiere). Timp liber pentru odihna si relaxare la hotel.

Ziua 3 (16.02): ISLAND HOPPING TOUR

Dupa micul dejun la hotel vom pleca spre Mactan Wharf unde ne vom imbarca pe barca spre insula Hilutungan. Insula Hilutungan si sanctuarul marin este una dintre zonele protejate si este situata la o distanta de 30 minute de insula Mactan. Locul este perfect pentru snorkeling si scuba diving datorita abundentei de corali si pesti tropicali. Vom pleca spre insula Nalusuan unde vom servi masa de pranz. Insula Nalusuan are o suprafata de 1 ha si face parte din grupul de insule Olango, fiind situata in stramtoarea Cebu. Intoarcere la hotel pe insula Mactan si cazare.

Ziua 4 (17.02): TUR DE ORAS CEBU SI TRANSFER CU FERRY CEBU – INSULA BOHOL

Mic dejun. Dimineata vom face turul orasului Cebu a carui istorie ne aminteste de perioada coloniala. Vom trece in revista cateva obiective remarcabile: Crucea lui Magellan, Biserica Santo Nino si Fortul San Pedro. Crucea lui Magellan a fost adusa de exploratorii spanioli chiar la ordinul faimosului explorator si este adapostita de o capela situata langa Biserica Santo Nino, cea mai veche biserica romano-catolica din Filipine. Fortul San Pedro este o structura militara defensiva construita la comanda lui Miguel Lopez de Legazspi, primul guvernator al Filipinelor. Dupa turul de oras, transfer la portul Cebu pentru imbarcare pe feribotul rapid Oceanjet spre insula Bohol (bilet la clasa business). Sosire in Bohol, transfer si cazare la South Palms Beach Resort 4* sau similar.

Ziua 5 (18.02): BOHOL COUNTRYSIDE TOUR

Mic dejun. Azi vom face turul insulei Bohol, faimoasa pentru “dealurile de ciocolata”. Atractiile principale ale turului sunt “dealurile de cioocolata”, sanctuarul maimutei tarsier si o croaziera cu pranz pe raul Loboc. Vom avea ocazia azi sa observam maimuta tarsier, cea mai mica maimuta din lume si sa ne intalnim cu Carlito Pizzaras, sau “Omul Tarsier” care si-a dedicat viata protejarii micilor primate. Vom servi un pranz in stil filipinez, intr-o croaziera pe raul Loboc, la bordul unui restaurant plutitor. In continuare, traseul excursiei ne va purta prin zona rurala, printre plantatii de palmieri, cocotieri si paduri de mahon. Vom urca pana in cel mai inalt punct de unde putem admira privelistea oferita de “dealurile de ciocolata”, o succesiune de 1268 coline cu o inaltime intre 40 si 120 m. In timpul verii, iarba care acopera dealurile din calcar in forma de dom se usuca, iar culoarea devine maronie, de unde si denumirea de “dealuri de ciocolata”. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 6 (19.02): EXCURSIE OPTIONALA IN INSULELE PAMILACAN SI BALICASAG

Mic dejun. Timp liber sau participare la o excursie optionala catre insulele Pamilacan si Balicasag. Pentru aceasta excursie plecarea de la hotel va avea loc dimineata foarte devreme (cu micul dejun la pachet). Ne vom imbarca pe o barca ce ne va duce spre Insula Pamilacan. Echipajul este format din fosti vanatori de balene. Cateva specii de delfini, inclusiv jucausa specie de delfini spinner, sunt locuitorii acestei zone. Sanctuarul de pe insula este un loc bun pentru a face snorkeling si pentru a inota. Vom servi devreme un dejun picnic pe insula, dupa care ne vom indrepta spre insula protejata Balicasag, unul dintre cele mai bune locuri din Filipine pentru a observa viata marina si ecosistemul marin divers. Pentru a ajunge la aceasta insula protejata ne vom urca intr-o piroga polineziana; ajunsi aici, ne putem bucura de apele limpezi precum cristalul, de viata marina si de nisipul alb. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 7 (20.02): INSULA BOHOL – TIMP LIBER

Mic dejun la hotel. Timp liber pentru plaja si relaxare la piscina sau pe plaja hotelului. Cazare la hotel in insula Bohol.

Ziua 8 (21.02): CEBU – DUBAI

Mic dejun la hotel. Transfer la portul din Bohol pentru imbarcare pe feribotul rapid spre insula Cebu. Plecare din Bohol la ora 10:40, sosire in Cebu la ora 12:40 si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Emirates spre Dubai cu decolare la ora 17:05 (zborul va avea un stop de 1 ora si 25 minute in Manila). Sosire in Dubai in cursul noptii, la ora locala 01:10. Optional, cazare la hotel in Dubai (contra cost)

Ziua 9 (22.02): DUBAI – BUCURESTI

Imbarcare pe zborul companiei Fly Dubai spre Bucuresti, cu decolare la ora locala 10:00. Aterizare in Bucuresti la ora 13:35.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: