DIFFICULTY

5 zile

MIN. AGE

1 Persoana

555 Euro

Israel - Pamantul Fagaduintei

Tel Aviv – Bethleem – Ierusalim – Hozeva – Ierihon – Marea Moarta – Qumran
Plecari: 16.02, 24.03.2020 (5 zile/ 4 nopti)

_______ ZBOR DIRECT DIN BUCURESTI, COMPANIA EL AL_____
Israelul este cunoscut in toata lumea ca Tara Sfanta, iar cei care vin aici gasesc la tot pasul locuri legate de religie si
spiritualitate. O combinatie intre miracol si tehnologie, intre istoria antica a iudaismului si viitor – acesta este Israelul!

PRET/persoana: 555EURO
(loc in camera dubla)
Supliment camera single: 130 EURO / persoana

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
16.02.2019: Bucuresti 11:00 – Tel Aviv 13:35 durata zborului 2h35min
20.02.2019: Tel Aviv 17:50 – Bucuresti 20:35 durata zborului 2h45min
24.03.2019: Bucuresti 11:00 – Tel Aviv 13:35 durata zborului 2h35min
28.03.2019: Tel Aviv 20:30 – Bucuresti 22:15 durata zborului 2h45min

HARTA

PROGRAM

ISRAEL Pamantul Fagaduintei

ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – EIN KAREM – BETLEEM (~71 km)

Intalnire la ora 08:00 pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda” cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa EL AL spre Tel Aviv cu decolare la ora 11:00. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:35. Deplasare la Ein Karem - patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Deplasare la Bethleem. Tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati din Ierusalim. Cina si cazare la hotel Ararat 4* standard local sau similar in Bethleem.

ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM (~40 km)

Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor”. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (secolul V) si Sfantul Sava cel Sfintit (secolul IV). Deplasare cu autocarul spre Ierusalim - vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 3: BETHLEEM – IERUSALIM (~10 km)

Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Betleem.

ZIUA 4: IERUSALIM – HOZEVA – IERIHON – MAREA MOARTA – QUMRAN – BETHLEEM (~130 km)

Mic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei - vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt. Intrare in orasul Ierihon - cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica greco-ortodoxa cu Dudul lui Zacheu. Vom aprine o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierihon. Perspectiva vizuala spre Muntele Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Continuam cu Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) si la restaurant cu autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Cina si cazare la hotel in Betleem.

ZIUA 5: BETHLEEM – TEL AVIV – BUCURESTI (~107 km)

Mic dejun. Ne indreptam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Scurt tur auto al orasului Tel Aviv - Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Deplasare spre Aeroportul International din Tel Aviv, pentru formalitatile de plecare. Imbarcare cursa EL AL cu destinatia Bucuresti (sosire in cursul serii)


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: