DIFFICULTY

8 zile

MIN. AGE

1 Persoana

865 Euro

Londra – Paris. Povestea a doua orase

Perioada: 14.07 – 21.07.2020
(8 zile/7 nopti)
_________________________________
Un program ce spune povestea a doua capitale europene contrastante: Paris – orasul iubirii si al luminii si Londra - orasul misterelor invaluite in ceata. Doua orase in care trebuie sa ajungeti cel putin o data in viata

PRET/persoana: 865EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 360 EURO;

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
14.07 Bucuresti (Otopeni) 13:55 – Amsterdam 15:55 durata zborului: 3h
14.07 Amsterdam 16:55 – Londra 17:10 durata zborului: 1h15min
18.07 Londra 06:20 – Paris 08:35 durata zborului: 1h15min
21.07 Paris 15:15 – Bucuresti (Otopeni) 19:10 durata zborului: 2h50min

HARTA

PROGRAM

LONDRA – PARIS Povestea a doua orase

Ziua 1 (14.07): BUCURESTI - LONDRA

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 11:45 dimineata; plecare spre Londra la ora 13:55, zbor KLM (cu schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Londra (Aeroportul International Heathrow) la ora locala 17:10. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Holiday Inn London West 4* (sau similar).

Ziua 2 (15.07):

Mic dejun bufet. Tur panoramic de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale (vizite exterioare): Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3 (16.07): LONDRA

Mic dejun bufet. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita National Gallery (intrarea este gratuita) si National Gallery of Portraits (intrarea este gratuita). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 (17.07): LONDRA - OXFORD & WINDSOR (optional)

Mic dejun bufet. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Oxford si la Castelul Windsor cu autocarul (pret informativ: 65 lire /persoana, minim 25 platitori – intrarea la Castelul Windsor nu este inclusa). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 (18.07): LONDRA - PARIS

Mic dejun bufet. Transfer spre aeroport in jurul orei 03:20 dimineata pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire in Paris (Aeroportul International Charles de Gaulle) la ora locala 08:35. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina” (vizite exterioare): Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Transfer si cazare la hotelul Ibis Paris La Defense Centre 3* (sau similar).

Ziua 6 (19.07): VALEA LOAREI (optional)

Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loarei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta. Pret informativ 140 EUR/persoana, minim 25 platitori – intrarea la cele 2 castele este inclusa. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 7 (20.07): PARIS

Mic dejun. In cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa-amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 8 (21.07): PARIS - BUCURESTI

Mic dejun urmat de transfer la aeroport in jurul orei 11:30. Imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu decolare la ora locala 15:15. Sosire la Bucuresti la ora 19:10.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: