DIFFICULTY

6 zile

MIN. AGE

1 Persoana

625 Euro

Madrid - Orasul Regal

Plecari: 26.05, 07.09, 25.09, 15.10.2020
(6 zile/ 5 nopti)
_________________________________
Incarcat de energie si de atractii culturale, Madrid este o metropola moderna care ofera vizitatorilor o imagine perfecta a ceea ce inseamna Spania. Bulevarde largi, trafic pe masura, compensate de parcuri superbe, arhitectura maiestuoasa si impunatoare, ofera orasului o atmosfera vie. Capodopere ale unor artisti precum Goya, Velasquez, Picasso sau Dali asteapta cuminti sa fie descoperite la Muzeul Prado, unde iubitorii de frumos revin an de an.

PRET/persoana:
625 EURO – plecari 26.05, 25.09, 15.10
645 EURO – plecare 07.09
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 210 EURO
Pret pentru a treia persoana in camera dubla (adult sau copil):
615 EURO (plecari 26.05, 25.09, 15.10), 635 EURO (plecare 07.09)

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti (Otopeni) 08:10 – Madrid 11:15 durata zborului: 4h 05min
Madrid 12:15 – Bucuresti (Otopeni) 17:05 durata zborului: 3h 50min

HARTA

PROGRAM

MADRID Orasul Regal

ZIUA 1: BUCURESTI – MADRID, tur de oras

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:10 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Cazare la hotel 4*

ZIUA 2: MADRID: PALATUL REGAL SI TOLEDO (excursie optionala)

Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, una din fostele capitale ale Imperiului Spaniol, ale carui monumente sunt parte din patrimonial UNESCO. Considerat oras – muzeu, este situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel.

Ziua 3: MADRID – ESCORIAL (optional)

Mic dejun. Zi libera sau excursie optionala la Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pentru dupa amiaza, optiunile sunt multiple, in functie de preferintele Dvs. Recomandam vizitarea unuia dintre muzeele celebre ale lumii – Muzeul Prado sau Muzeul de Arta Reina Sofia. Cazare in Madrid.

Ziua 4: MADRID – SEGOVIA (optional)

Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Segovia. Pitorescul oras Segovia este unul dintre orasele-muzeu ale Spaniei. A fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama, iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 5: MADRID

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional).

Ziua 6: MADRID – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom spre Bucuresti cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.

    Name :


    Email :


    Message :