DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

625 Euro

MADRID REVELION

Perioada: 29.12.2019 – 03.01.2020 (6 zile/5 nopti)

Incarcat de energie si doldora de atractii culturale, Madrid este o metropola moderna, care ofera vizitatorilor o imagine perfecta a ceea ce inseamna Spania. Bulevarde largi, trafic pe masura, compensate de parcuri superbe si o arhitectura maiestuoasa, sobra, dar impunatoare, ofera orasului o atmosfera vie.

 Daca va aflati la Madrid pe 31 decembrie, trebuie sa va alaturati celebrului carnaval de la Puerta del Sol. In noaptea de Revelion (de Sf.Silvestru) clopotele si orologiul sau celebreaza sosirea Anului Nou.

PRET/persoana: 625 EURO  (loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 200 EURO

Pret a treia persoana (in camera dubla cu pat suplimentar): 615 EURO

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Bucuresti (Otopeni) 08:10 – Madrid 11:15             durata zborului: 4h 05min

Madrid 12:15 – Bucuresti (Otopeni) 17:05            durata zborului: 3h 50min

Servicii Incluse

transport cu avionul Bucuresti – Madrid si retur cu compania TAROM;

5 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Via Castellana 4* (sau similar);

tur panoramic de oras cu autocarul si insotitorul de grup;

transferuri aeroport – hotel – aeroport;

insotitor roman de grup;

taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna aprilie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii Neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 10 EURO/persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Spania;

excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

HARTA

PROGRAM

MADRID Perioada: 29.12.2019 – 03.01.2020

ZIUA 1 (29.12): BUCURESTI – MADRID, tur de oras

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10 si sosire la Madrid la ora locala 11:15. Transfer, urmat de tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Cazare la Hotel Via Castellana 4* sau similar.

ZIUA 2 (30.12): MADRID: Palatul Regal si Toledo (excursie optionala)

Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi. Optional se poate organiza vizitarea Palatului Regal in cursul diminetii, urmata de o excursie de o jumatate de zi la Toledo, oras – muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Cazare in Madrid la acelasi hotel.

Ziua 3 (31.12) MADRID

Mic dejun. Timp liber pentru pregatirea intrarii in noul an. Doritorii pot vizita celebrul Stadion Santiago Bernabeu, una dintre structurile celebre ale fotbalului mondial, stadion ce a gazduit trei finale ale Cupei Europene si Finala UEFA Champions League (in anul 2010). Doritorii pot merge in centrul orasului pentru sarbatori trecerea in noul an, impreuna cu insotitorul de grup si alaturi de locuitorii orasului.

Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2020! MADRID – Plaza Mayor sau Parcul Retiro

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Totodata, puteti vizita Parcul Retiro, situat in apropierea hotelului. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional).

Ziua 5 (02.01): MADRID – ESCORIAL – SEGOVIA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Escorial si Segovia. Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pitorescul oras Segovia este unul dintre orasele-muzeu ale Spaniei, ce a fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Cazare in Madrid.

Ziua 6 (03.01): MADRID – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare spre Bucuresti, pe cursa Tarom, cu decolare la ora 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 17:05.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: