MIAMI BEACH & Croaziera in BAHAMAS

Revelion ca-n filme

Perioada: 28.12.2019 – 08.01.2020 (12 zile/10 nopti)

MIAMI – BAHAMAS – MIAMI

Miami Beach este un oras - statiune, scaldat de apele Oceanului Atlantic, cu plaje superbe, apa clara si calda,

nisip fin si curat.

Va invitam sa intrati in noul an bucurandu-va de focul de artificii de la miezul noptii, organizat pe celebra plaja din South Beach. Vremea este blanda iar dispozitia este festiva si electrizanta!

Pentru ca relaxarea sa fie deplina, vom parasi Miami pentru doua zile si vom naviga pe Marea Caraibilor, spre Bahamas, insula pe care Columb a ajuns in 1492, debarcand in Lumea Noua, transformata pentru o vreme in refugiu pentru sclavii liberi, devenita astazi una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta din lume.

PRET/persoana: 2940 EURO

(loc in camera dubla la hotel, respectiv cabina dubla interioara pe vas)

Supliment loc in cabina dubla exterioara cu hublou: 50 EURO/persoana

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

28.12: Bucuresti 06:00 – Paris 08:25                                                                                          durata zborului: 3h25min

28.12: Paris 10:10 – Miami  14:10                                                                                                durata zborului: 10h

07.01: Miami 16:40 – Paris 07:15 (a doua zi)                                                                           durata zborului: 8h35min

08.01: Paris 09:40 – Bucuresti 13:35                                                                                          durata zborului: 2h55min

Servicii Incluse

transport cu avionul Bucuresti – Miami si retur cu compania AIR FRANCE (schimbarea curselor in Paris);

8 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 4* in Miami AC by Marriott sau similar in Miami Beach;

2 nopti cazare cu pensiune completa pe vasul CARNIVAL SENSATION in functie de tipul de cabina ales (sunt incluse si bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea - doar la bufet, la dozator;

activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;

accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori de la bordul vasului;

transferuri aeroport – hotel – aeroport;

transferuri hotel – port – hotel;

insotitor roman de grup;

taxele portuare (pot suferi modificari);

taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, august 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii Neincluse

taxa de viza SUA: 160 USD/persoana la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita persona de catre client la orice sucursala BRD;

taxa de servicii la bord in valoare de 30 USD/persoana (se achita pe vas);

cina de Revelion la un restaurant local (optionala);

asigurarea medicala de calatorie (optionala);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;

bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 USD persoana – se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;

excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;

bauturile alcoolice

bauturile non alcoolice imbuteliate.

HARTA

PROGRAM

MIAMI BEACH & Croaziera in BAHAMAS Revelion ca-n filme

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI – PARIS – MIAMI

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 dimineata, pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Miami. Decolare la ora 06:05. Sosire in Paris la ora locala 08:30. Plecare spre Miami la ora 10:10. Vom ajunge in Miami la ora locala 14:10. Transfer si cazare la hotelul AC by Marriott Miami Beach 4* (sau similar), situat pe Collins Avenue, in cea mai renumita zona a orasului, si anume South Beach.

Ziua 2 (29.12): MIAMI

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Dupa pranz, optional, tur de Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Pret informativ: 45 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3 (30.12): MIAMI – KEY WEST (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4 (31.12): MIAMI

Mic dejun. Timp liber pentru pregatirea intrarii in noul an. Seara, optional, participare la cina de Revelion organizata la un restaurant local sau participare la petrecerea publica. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5 (01.01): LA MULTI ANI 2020! MIAMI

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari pe cont propriu si relaxare. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6 (02.01): MIAMI – EVERGLADES (optional)

Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie optionala la Everglades. Everglades National Park este cea mai mare rezervatie naturala subtropicala din SUA, continand 25% din terenul original al regiunii mlastinoase din sud-vestul Floridei. Este vizitata de peste 1 milion de oameni in fiecare an, fiind a treia mare rezervatie din cele 48 de state americane dupa Valea Mortii si Rezervatia Naturala Yellowstone. A fost declarata Rezervatie a Biosferei, inclusa in parimoniul mondial. Pret informativ: 90 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 7 (03.01): MIAMI BY NIGHT (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plaja. In cursul serii, optional, participare la un tur Miami by Night. Itinerariul va include cele mai importante atractii ale orasului: South Beach, Key Biscane si Mica Havana. Vom face o oprire de aproximativ 40 de minute in Mica Havana unde vom avea timp liber pentru a explora acest cartier emblematic, sa savuram un mojito sau o cafea cubaneza. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 8 (04.01): MIAMI – Imbarcare pe vasul de croaziera

Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru o plimbare pe cont propriu si cumparaturi pana in jurului orei 11:00 cand vom pleca catre portul Miami pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera Carnival Sensation (plecarea din port este prevazuta pentru ora 15:30). Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa.

Ziua 9 (05.01): BAHAMAS

In aceasta zi vasul de croaziera Carnival Sensation va acosta la ora 08:00 dimineata in portul Nassau. La ora 17:00 vasul de croaziera va pleca din nou pe mare. Odata ajunsi in Nassau, vom avea ocazia sa debarcam si sa admiram incantatoarele peisaje tipice Caraibelor dar si locuri de insemnatate istorica, +unele teorii sustinand (urmare a descoperirii unor vestigii marine) ca Atlantida s-ar fi aflat in aceasta zona a lumii. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales in regim de pensiune completa. Pe parcursul noptilor de 4/5 si 5/6 ianuarie vasul de croaziera va naviga.

Ziua 10 (06.01): BAHAMAS – MIAMI

Vom acosta in portul din Miami la ora 08:00 dimineata. Dupa incheierea formalitatilor de debarcare se va face transferul din portul Miami la hotelul AC Miami Beach 4* sau similar. Timp liber in Miami pentru relaxare si vizite individuale.

Ziua 11 (07.01): MIAMI – PARIS

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora locala 12:00 si transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora locala 16:40.

Ziua 12 (08.01): PARIS - BUCURESTI

Sosire in Paris la ora locala 07:15 si decolare spre Bucuresti la 09:40. Aterizare la Bucuresti la ora locala 13:35.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: