DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

645 Euro

NISA Revelion aristocrat pe Costa de Azur

Bucuresti – Nisa – Monaco si Eze (optional) –  Cannes si Antibes (optional) – Bucuresti

Perioada: 29.12.2019 – 02.01.2020  (5 zile/ 4 nopti)

Coasta de Azur ofera ceva aparte: clima mediteraneana, plaja larga, un oras boem si cosmopolit care asteapta mereu sa fie descoperit, cu o selectie de monumente arhitecturale si muzee dar si cu o varietate de baruri si restaurante pe toate gusturile.

 

Cu o arhitectura frumoasa, muzee, cafenele, piete mari si, nu in ultimul rand, plaja, Nisa este orasul francez ce rivalizeaza cu Paris.

Ajunsi in Nisa ne dorim ca timpul sa stea in loc! in toate. Fiecare turist care ajunge in aceste locuri este fascinat de imbinarea perfecta intre versantii muntosi pe care sunt amplasate cladiri splendide si multitudinea de mici porturi unde stationeaza iahturile, barcile pescarilor si navele de croaziera.

PRET/persoana: 645 EURO (loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 225 EURO

Pret a treia persoana adulta in camera dubla (adult): 630 EURO

Pret copil 2-12 ani in camera cu doi adulti: 490 EURO

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

29.12.2019     Bucuresti (Otopeni) 17:20 –  Nisa 18:50        durata zbor 2h30minute

02.01.2020     Nisa  12:25 – Bucuresti (Otopeni) 15:45        durata zbor 2h20minute

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru grup 20 - 24 persoane, pretul se majoreaza cu 40 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Servicii Incluse

transport cu avionul Bucuresti – Nisa – Bucuresti cu compania TAROM (bagaj de mana inclus 10 kg/persoana, bagaj de cala inclus 23 kg/persoana);

4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Mercure Centre Notre Dame 4* (sau similar);

transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul;

turul orasului Nisa (jumatate de zi) cu autocar si ghid local;

insotitor roman de grup;

taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna mai 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

Servicii Neincluse

asigurarea medicala de calatorie (optionala);

asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 20 EURO/persoana – se practica in Franta, se achita la sosirea in tara de destinatie;

taxa municipala impusa de primaria orasului Nisa (se achita personal, la receptia hotelului 2 Euro/persoana/noapte)

excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

cina festiva de revelion – informatii suplimentare vor fi furnizate cu o luna inainte de plecare. Pret informativ: 150 Euro (minim 25 platitori).

HARTA

PROGRAM

Revelion aristocrat pe Costa de Azur Bucuresti – Nisa – Monaco si Eze (optional) – Cannes si Antibes (optional) – Bucuresti

Ziua 1 (29.12.2019): BUCURESTI - NISA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:20 pentru imbarcare pe zborul direct al companiei TAROM cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora locala 18:50, transfer si cazare la hotel Mercure Centre Notre Dame 4* (sau similar). Seara timp liber in Nisa, un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si cu mici parcuri umbrite de palmieri.

Ziua 2 (30.12.2019): NISA – TUR DE ORAS

Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Orasul a devenit noua statiune de iarna a aristocratiei engleze, in cea de-a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Artera principala a orasului inca poarta denumirea data de catre localnicii de atunci, Promenade des Anglais. De-a lungul timpului, orasul s-a dezvoltat incredibil de mult, nu numai datorita pozitiei geografice, ci si datorita diverselor dominatii carora a trebuit sa le facă fata. Pentru un timp acesta a fost sub dominatie italiana, dar începand cu anul 1860 a devenit parte a Frantei. Acest lucru a fost posibil datorita unei intelegeri intre Napoleon al III-lea si regele Sardiniei, Victor-Emmanuel al II-lea. Avand o bogatie culturala si arhitecturala deosebita, Nisa este al doilea oras vizitat din Franta, dupa capitala tarii, Paris. Dupa amiaza timp liber pentru plimbare in centrul vechi.

Ziua 3 (31.12.2019): EXCURSIE OPTIONALA MONACO – EZE

Mic dejun. Va propunem o excursie optionala in principatul Monaco, resedinta faimoasei dinastii Grimaldi. Putem vizita vechiul Monaco, schimbarea garzii la pranz, si faimosul traseu al circuitului de Formula 1. O alta atractie este Cazinoul din Monte Carlo. Pentru oricine, Monaco este sinonim al bogatiei, al luxului si al bunului gust, cu o putere de seductie irezistibila si o faima pe masura personajelor si averilor pierdute la ruleta. Vizita continua cu Eze, un foarte frumos sat medieval tipic francez. Pret informativ: 55 Euro/persoana, minim 25 platitori. Ne intoarcem in Nisa. Cazare la hotel 4*. Seara, optional, cina festiva de Revelion.

Ziua 4 (01.01.2020): LA MULTI ANI 2020! EXCURSIE OPTIONALA CANNES - ANTIBES

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari individuale. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Cannes si Antibes. Admiram Palatul Fesivalurilor si Congreselor, unde sunt expuse afise cu unii din cei mai faimosi actori care au participat la Festivalul de Film. Continuam apoi cu celebrul bulevard „La Croissette renumit pentru magazinele si hotelurile luxoase. Continuam cu portul si castelul din Cannes de unde veti avea parte de o panorama splendida asupra orasului, vom cobori apoi pe stradutele intortocheate ale centrului vechi, un loc deosebit de pitoresc si presarat cu numeroase restaurante. La intoarcerea catre Nisa, vom face un popas si in statiunea Antibes. Pret informativ: 40 Euro/persoana, minim 25 platitori.

Ziua 5 (02.01.2020): NISA - BUCURESTI

Mic dejun. In jurul orei 10:00 dimineata vom avea transferul catre aeroport. Imbarcere pe cursa Nisa – Bucuresti a companiei Tarom. Plecam la ora 12:25 si sosire la Bucuresti la ora locala 15:45.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: