• 0729156199
  • info@circuitepremium.ro
  • NON STOP
DIFFICULTY

5 zile

MIN. AGE

1 Persoana

530 Euro

Paris 8 Martie in orasul iubirii

Perioada: 06.03 – 10.03.2020
(5 zile/4 nopti)
_________________________________
Paris, orasul marilor iubiri, un loc in care trebuie sa ajungem macar o data in viata.
Inceput de primavara pariziana, embleme de notorietate ca Turnul Eiffel sau Muzeul Louvre, cladiri moderne si
contemporane ca Centrul Pompidou sau gradina verticala de la Muzeul du Quai Branly, verdele crud care imbraca
Jardin du Luxembourg ori Tuileries, rafinamentul celebrei « cuisine francaise », stilul sic, buticuri de designer,
comercianti de antichitati, muzee magnifice si restaurante mai putin aglomerate …
Orasul luminii respira un aer mai proaspat acum, e momentul ideal pentru a descoperi in doi misterele Parisului!

PRET/persoana: 530 EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 195 EURO

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
06.03.2020: Bucuresti 06:05 - Paris 08:30 durata zborului: 3h25minu

HARTA

PROGRAM

PARIS 8 Martie in orasul iubirii

Ziua 1 (06.03): BUCURESTI - PARIS, tur de oras si croaziera pe Sena

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 dimineata. Decolare catre Paris cu compania AIR FRANCE. Sosire la Paris la ora locala 08:30. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Continuam turul de oras cu o croaziera pe Sena (o ora). Transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 2 (07.03): PARIS

Mic dejun. In cursul diminetii, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime. De asemenea, optional, se poate vizita muzeul Louvre.

Ziua 3 (08.03): CASTELUL FONTAINBLEAU SI PALATUL VERSAILLES (optional)

Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainbleau sau “Casa secolelor” dupa cum il numea Napoleon Bonaparte. Aici a locuit marele strateg si tot aici a semnat prima abdicare, in 1814. Incepand cu secolul al XII-lea, castelul a fost permanent folosit ca resedinta de vanatoare a regilor Frantei. Continuam ziua cu vizitarea Palatului Versailles, resedinta regala de la inaugurarea sa in anul 1682 si pana la revolutia din anul 1789. Construit de catre Ludovic al XIV, numit si “Regele Soare”, palatul a fost socotit inca de la inceput “centrul lumii”. Moda, muzica, dansul, eticheta de aici erau copiate pretutindeni.

Ziua 4 (09.03) VALEA LOIREI, optional

Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta.

Ziua 5 (10.03): PARIS

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru masa de pranz si ultimele cumparaturi. La ora 15:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Plecare la ora 18:20, sosire la Bucuresti la 22:10.


FORMULAR DE COMANDA

Nume si prenume:*

Email:*

Telefon:*

Denumire Circuit:*

Mesaj: