TYPOLOGIES
DIFFICULTY

6 zile

MIN. AGE

1 Persoana

499 Euro

Paste Barcelona

Transport Avion BLUE AIR | 6 zile | de la 499 Euro

Tarife calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 499 Euro adult loc in camera dubla
 • 299 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 • 450 Euro al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar
 • 572 Euro adult loc in camera single

HARTA

PROGRAM

Paste Barcelona

17 Aprilie | BUCURESTI – BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 05:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei BLUE AIR 0B107 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 07:20. Sosire la Barcelona la ora 09:40. Dupa efectuarea formalitatilor, imbarcare in autocarul de transfer cu care vom face un tur panoramic al Barcelonei. Transfer in statiunea Santa Susanna, la numai 55 km de Barcelona. Cina si cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.

18 Aprilie | BARCELONA

Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona cu ghid local. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Intoarcere in statiunea Santa Susanna. Servicea cinei la restaurantul hotelului. Dupa cina, va invitam sa participati la un incredibil Spectacol flamenco. Aveti ocazia sa vedeti o Expozitie de cai pur sange Spaniol si sa ascultati muzica de chitara spaniola. Cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.

19 Aprilie | HRISTOS A INVIAT! GIRONA & MUZEUL DALI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la Girona & Muzeul Dali. Girona este un fermecator orasel istoric, situat in nord, la aprox. 60 km distanta de Santa Susanna. La Figueres se afla cel mai important muzeu dedicat artistului Salvador Dali. Nu pierdeti aceasta incursiune in universul fascinant al artistului. Intoarcere la hotel. In seara de Paste, cina va fi una speciala. Exclusiv pentru clientii Interra hotelul va oferi preparate din miel, oua rosii si prajitura casei. Cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.

20 Aprilie | MONTSERRAT

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau puteti opta pentru o Excursie la Manastirea Montserrat – capitala religioasa a Cataluniei. Vom vizita Manastirea Montserrat, unde se afla statuia neagra a Fecioarei Maria. La intoarcere, scurt popas la una dintre renumitele Crame din regiune, cu degustare de vin. Cina si cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.

21 Aprilie | SANTA SUSANNA

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite cu insotitorul de grup in Barcelona la Aquarium, Zoo, Camp Nou (deplasare cu trenul/autobuzul). Cina si cazare Hotel Montemar Maritim 4* sau similar.

22 Aprilie | BARCELONA – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie (camerele se elibereaza la ora 12:00). Dupa amiaza transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul Barcelona – Bucuresti al Companiei BLUE AIR 0B108 cu decolare la ora 19:05. Sosire in Bucuresti la ora 23:15. Sfarsitul pachetului de servicii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: