250 Euro

PIETELE DE CRACIUN DIN BALCANI

NOU! PIETELE DE CRACIUN DIN BALCANI

Timisoara – Belgrad – Zagreb – Ljiubliana – Bled – Osjek

Transport Autocar 4* | 6 zile | 250 Euro

Multa vreme, unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale Croației era că Zagreb, capitala sa, are una din cele mai frumoase Piate de Craciun din Europa. Acum, acest secret croat este cunoscut tuturor, pentru ca, în ultimii trei ani consecutivi, intro  concurentai foarte puternica, Zagreb a fost votat cea mai bună piață de Crăciun din Europa prin sondajul online "European Best Destinations". Voturi reale de la oameni reali!

Date de plecare: 30 noiembrie si 07 decembrie

Tarife calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 250 Euro adult loc in camera dubla
 • 220 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 199 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
 • 320 Euro adult loc in camera single

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

Servicii Incluse

Transport autocar pe toata durata programului

5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3* astfel: 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Elegance 3* Belgrad sau similar,  3 nopti cazare cu mic dejun hotel Laguna 3* Zagreb sau similar

Tur de oras Belgrad

Tur de oras Zagreb

Vizitarea Pietelor de Craciun de la Timisoara, Belgrad, Zagreb, Osijek

Insotitor de grup

Servicii Neincluse

asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

Excursiile optionale, suplimente: Supliment demipensiune (se rezerva la inscriere): 50 Euro/adult, 35 Euro/copil, Excursie in Slovenia la Bled si Ljiubliana: 30 Euro/adult, 20 Euro/copil

HARTA

PROGRAM

NOU! PIETELE DE CRACIUN DIN BALCANI Timisoara – Belgrad – Zagreb – Ljiubliana – Bled – Osjek Transport Autocar 4* | 6 zile | 250 Euro

Ziua 1 Bucuresti – Timisoara - Belgrad

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara. Aici vom poposi la Targul de Craciun organizat in centrul istoric al Timisoarei, unic in Romania prin cele trei piețe urbane de poveste ale sale, fiecare prezentând stiluri arhitecturale diferite: Piata Victoriei (sau a Operei), Piata Unirii si Piata Libertatii. Sosire in cursul serii la Belgrad. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.

Ziua 2 Belgrad – Zagreb

Mic dejun. Dimineata tur panoramic al capitalei Serbiei in care puteți vedea unul dintre cele mai importante repere din Belgrad - Biserica Sf. Sava (cunoscută și sub numele de Templul Sf. Sava, una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume), Fortareata Kalemegdan, simbolul Belgradului si istoriei sale zbuciumate Traversam Sava si prin dinamicul Novi Beograd - Noul Belgrad - construit ca o nouă parte a orașului după cel de-al doilea război mondial și în timpul regimului socialist, ne indreptam spre Zagreb. pe autostrada „fratiei si unitatii (cum se numea pe vremea fostei Iugoslavii). Seara ne vom bucura de atmosferă din Piata de Crăciun din capitala Croatiei. Cazare Hotel Laguna 3* sau similar Zagreb.

Ziua 3 Zagreb – Tur de oras si Piata de Craciun

Mic dejun. Tur de oras Zagreb : Orasul de Sus cu Catedrala din Zagreb si impresionanta sa arhitectură neo-gotică, strada Tkalčićeva, centrul orașului vechi, Poarta de Piatră, odată cu intrarea principală în orașul medieval, Biserica Sf. Marcu cu tiglele sale colorate de pe acoperiș Palatul guvernului croat și Parlamentul croat , Turnul Lotrščak pentru a vă bucura de vederi panoramice frumoase ale capitalei croate. Vom incheia in Orașul de Jos cu piața Ban Josip Jelačić si fântâna Manduševac, unde legenda spune că cei care aruncă o monedă vor reveni candva în Zagreb. Timp liber la Piata de Craciun din Zagreb ! Nu trebuie ratate Piața Ban Josip Jelačić cu imensul Pom de Crăciun, Parcul Zrinjevac cu pavilionul de muzica ce arată ca un palat strălucitor, parcul de gheață din Piața Regele Tomislav, locurile unde puteți experimenta specialitățile de iarnă din Zagreb, unde există vin fiert si ciocolată caldă, artiști ce ofera o selecție largă de cadouri traditionale de Crăciun si muzică live în fiecare seară. Cazare Hotel Laguna 3* sau similar Zagreb.

Ziua 4 Excursie de o zi in Slovenia: Bled si Ljubliana

Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o excursie de o zi in Slovenia. Prima vizita va fi in statiunea alpina Bled, o imagine a paradisului, așa cum este deseori descrisă, pentru frumusețea sa ce a atras numerosi vizitatori de-a lungul secolelor. Superbul lac glaciar Bled de la poalele masivului Triglav este cu siguranță cel mai frumos din Alpi. Privelistelie incantatoare sunt completate de castelul medieval cocoțat pe un promontoriu stâncos, crestele muntilor si singura insula din Slovenia și biserica sa barocă cu misteriosul clopot al dorintelor unde se ajunge cu barcile tipice numitepletna. Excursia continua cu Ljubljana, cosmopolita capitala a Sloveniei si patrimoniul ei arhitectonic baroc si Art Noouveau pe care il vom descoperi in plimbarea ce include Prešernov trg, piata in jurul careia graviteaza tot centrul vechi, Biserica Bunei Vestiri, Colonada Spiegel, catedrala Sf. Nicolae, Primaria din Mestni trg , elegantul Tromostovje (Podul Triplu) peste raul Ljubljanica s.a. Timp liber pentru a explora Piața de Crăciun din Ljubliana cu atmosfera sa vibrantă și veselă cu nenumaratele tarabe decorate festiv care oferă vin fiert, ceai, lichioruri și diverse feluri de mâncare traditionale si nulte altele. Vom astepta lasarea serii pentru a ne convinge ca Ljublana se numara printre cele mai atractive capitale eurpene si este cu adevarat magica si romantica in lumina decoratiilor sale de Craciun! Tarif: 30 Euro/persoana. Intoarcere la Zagreb. Cazare Hotel Laguna 3* sau similar Zagreb.

Ziua 5 Zagreb – Osijek – Belgrad

Mic dejun. Plecare spre Slavonia – regiunea de rasarit a Croatiei unde vom poposi la Piata de Craciun din Osijek, organizata in centrul istoric in apropiere de remarcabila fortareata Trvda. Ne intoarcem la Belgrad si ne petrecem seara in atmosfera de iarna din zona boema Skadarlija sau din Trg Republike (Piata Republicii) si strada Knez Mihailova, cea mai populara zona pietonala a capitalei Serbiei. Transfer la hotel. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.

Ziua 6 Belgrad – Bucuresti

Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: