TYPOLOGIES

CIRCUITE AVION TURCIA

+ 2
DIFFICULTY

8 zile

MIN. AGE

1 Persoana

515 Euro

Rasfat in Antalya

Plecari: 01.05, 08.05, 15.05.2020
(8 zile/7 nopti)
_________________________________
Antalya este cea mai cunoscuta regiune de litoral din Turcia, situata in sudul tarii, scaldata de apele Marii Mediterane.Principala asezare urbana a regiunii este orasul cu acelasi nume. A devenit renumita in randul turistilor europeni in special datorita resorturilor de lux si a faimosului concept all inclusive.

HARTA

PROGRAM

RASFAT IN ANTALYA

Ziua 1: BUCURESTI – ANTALYA

Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), pentru imbarcare pe cursa charter Compania Pegasus cu destinatia Antalya. Sosire in Antalya si transfer la hotel 5* (cazarile vor fi asigurate in 3 hoteluri diferite, pe modelul 3 nopti - 2 nopti - 2 nopti). Numele hotelurilor vor fi comunicate cu 3 zile inainte de plecare

Zilele 2 – 7: ANTALYA

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau plaja. De asemenea, puteti alege una dintre excursiile optionale propuse de partenerul nostru local. Cazare in regiunea Antalya. O zi o vom dedica orasului Antalya - renumita statiune de vacanta de pe coasta mediteraneana. Aici vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi, precum si cascada Karpuzkaldiran. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya. Vom gasi la tot pasul magazine de bijuterii, pielarie sau textile cu o mare diversitate de produse. Aici va puteti pune in aplicare tehnicile de negociere pentru a obtine preturi cat mai mici.

Ziua 8: ANTALYA - BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa charter Compania Pegasus, cu destinatia Bucuresti.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: