DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

459 Euro

REVELION MADRID

REVELION MADRID

Madrid – Toledo – El Escorial – Cina de Revelion la Hard Rock Cafe Madrid

Transport Avion TAROM | 5 zile | de la 459 Euro

Tarife calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 459 Euro adult loc in camera dubla
 • 429 Euro al treilea adult in camera dubla cu pat suplimentar
 • 299 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 • 591 Euro adult loc in camera single

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

 • Excursie la El Escorial (se rezerva din tara, la inscriere)

Tarif: 60 Euro/adult, 50 Euro/copil si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Servicii Incluse

Bilet de avion Bucuresti – Madrid – Bucuresti, zbor direct, compania TAROM (include 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala)

4 nopti cazare cu mic dejun hotel NH MADRID VENTAS 4* ideal localizat sau similar Madrid

PACHET DE EXCURSII INCLUSE:

Tur de oras Madrid cu autocar si ghid local

Excursie la Toledo si vizita cu ghid local (in valoare de 65 Euro/persoana)

Bilet de intrare la Catedral Primada in Toledo

Bilet de intrare la Sinagoga Santa Maria la Blanca in Toledo

Transferuri aeroport – hotel – aeroport

Tururi pietonale cu inostitorul de grup

Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii Neincluse

Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)

Taxa de oras (se achita la hotel, daca se aplica)

Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)

Biletele de intrare la obiectivele turistice din program

Cina festiva de revelion la restaurant local

PROGRAM

REVELION MADRID Madrid – Toledo – El Escorial – Cina de Revelion la Hard Rock Cafe Madrid Transport Avion TAROM | 5 zile | de la 459 Euro

30 Decembrie | BUCURESTI – MADRID

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10, sosire la Madrid la ora 11:15. Imbarcare in autocar si din aeroport pornim intr-un Tur de oras Madrid cu ghid local, cu trecerea in revista a principalelor obiective turistice: Plaza de Cibeles – una din cele mai emblematice piete ale Madridului, bulevardele centrale Paseo de la Castellana si Gran Via. Stop fotografic in Plaza de Espana, cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, dupa care poposim in Plaza de Oriente de unde incepem turul pietonal cu Palatul Regal (vizita exterioara), catedrala Nuestra Senora de Almudena, Plaza Mayor si Puerta del Sol – km.0 al drumurilor Spaniei. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie in Madrid. Cazare hotel NH MADRID VENTAS 4* ideal localizat sau similar Madrid.

31 Decembrie | MADRID – TOLEDO

Mic dejun. Excursie de la Toledo – “orasul celor trei culturi”. Vizita cu ghid local incepe cu descoperirea extraordinarei panorame a acestui oras monumental inconjurat de raul Tajo. Continuam cu vizita unei fabrici de obiecte damasquinado – artizanat care a facut renumit Toledo. Pietonal vom strabate labirintul de stradute spre principalul monument Catedral Primada (intrare inclusa) – o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si o valoroasa colectie de El Greco in sacristie. De aici mergem spre antica Juderia trecand pe langa Capela Santo Tome unde se afla capodopera lui El Greco “Asezarea in mormant a Contelui de Orgaz”, fostele sinagogi del Transito si Santa Maria la Blanca (intrare inclusa), manastirea San Juan de los Reyes. Intoarcere la Madrid si pregatire pentru seara de Revelion. Seara, puteti participa la petrecerea publica de revelion, fastuos organizata in piata Puerta del Sol sau, optional, Cina festiva de Revelion la restaurantul HARD ROCK CAFE MADRID (tariful informativ: 115 Euro/persoana, meniul, programul si tarful exact vor fi publicate in luna octombrie). Cazare hotel NH MADRID VENTAS 4* ideal localizat sau similar Madrid.

01 Ianuarie | MADRID – LA MULTI ANI 2020 !

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in capitala Spaniei, plimbari pietonale cu insotitorul de grup in Plaza Mayor sau vizite individuale. In prima zi a anului nu trebuie sa ratati o plimbare in parcul Retiro. Cazare hotel NH MADRID VENTAS 4* ideal localizat sau similar Madrid.

02 Ianuarie | MADRID – EL ESCORIAL

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau, optional excursie la El Escorial. Filip al II-lea a ridicat Madridul la rang de capitala dar s-a retras intre zidurile de granit ale Manastirii San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), de unde a condus un imperiu in care soarele nu apunea niciodata. El Escorial este cel mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal, fiind considerat in epoca “a opta minune a lumii”. Vizita cu ghid local include: apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare – “muzeul de pictura al manastirii” si Panteoanele Regale. Intoarcere la Madrid. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Madrid. Cazare hotel NH MADRID VENTAS 4* ideal localizat sau similar Madrid.

03 Ianuarie | MADRID – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 17:10. Sfarsitul pachetului de servicii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: