DIFFICULTY

.

MIN. AGE

1 Persoana

499 Euro

REVELION POLONIA – VARSOVIA SI CRACOVIA

PIATA DE CRACIUN BERLIN

Transport Avion LUFTHANSA | 4 zile | de la 250 Euro

Tarife:  calculate pentru un grup de 30 platitori

 • 499 Euro adult loc in camera cu ocupare 3 persoane (dubla cu pat suplimentar)
 • 520 Euro adult loc in camera dubla
 • 420 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
 • 674 Euro adult loc in camera single

Excursii optionale (tarife calculate pentru minim 20 platitori)

 • Excursie la mina de sare de la Wieliczka (inclusa in patrimoniul UNESCO): transport autocar, taxe parcare, rezervare de grup si bilet de intrare, ghid insotitor

Tarif: 50 Euro/adult, 35 Euro/copil 2-11,99 ani

 • Excursie la Wadowice si Kalwaria Zebrzydowska: 35 €/adult, 30 € /copil 2-11,99 ani

Include: transport cu autocar local, vizita, insotitor de grup

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Servicii Incluse

Bilet de avion Bucuresti – Cracovia, via Varsovia, compania LOT

Bilet de avion Varsovia – Bucuresti, zbor direct, compania LOT

5 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 4* astfel: 3 nopti cazare cu mic dejun Cracovia la hotel Mercure Krakow Stare Miasto 4* sau similar, 2 nopti cazare cu mic dejun Varsovia la hotel Golden Tulip Warsaw Centre 4* sau similar

Tur de oras Cracovia cu ghid local

Tururi pietonale in Cracovia cu insotitorul de grup

Excursie la Katowice si Manastirea Jasna Gora din Czestochowa

Tur de oras Varsovia cu ghid local

Excursie la Zelazowa Wola – locul de nastere al lui Chopin (biletul de intrare se achita la fata locului)

Transferuri  aeroport–hotel–aeroport in Cracovia si Varsovia

Transfer cu autocar local Cracovia – Katowice – Czestochowa – Varsovia

Insotitor de grup roman

Servicii Neincluse

Taxe aeroport, combustibil si de serviciu: 199 Euro/persoana, pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 2 saptamani inainte de plecare) in functie de evolutia pretului petrolului

Asigurarea medicala, asigurarea Storno

Excursiile optionale

Biletele de intrare la obiectivele turistice din program (altele decat cele incluse)

HARTA

PROGRAM

NOU! REVELION POLONIA – VARSOVIA SI CRACOVIA Cracovia – Katowice – Czestochowa – Varsovia – Zelazowa Wola Transport Avion LOT | 6 zile | de la 499 Euro

30 Decembrie | BUCURESTI – CRACOVIA

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 03:35 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei LOT LO644 cu destinatia Cracovia, via Varsovia. Decolare la ora 05:35, sosire la Varsovia la ora 06:25. Decolare din Varsovia cu zborul LO3903 la ora 07:30 si sosire la Cracovia la ora 08:25. Intanire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Cracovia cu ghid local: Dealul Wawel cu Castelul Wawel, mandria si simbol al rezistentei Poloniei, resedinta regala inca din sec. 11, reconstruit la inceputul sec.16 in stilul Renasterii si Catedrala Regala. Coboram Drumul Regal in centrul istoric al Cracoviei (inclus pe lista patrimoniului cultural UNESCO in 1978), unde vom vedea Collegium Maius al Universitatii Jagiellona si Rynek (Piata Mare) cu Turnul Primariei, Sukiennice (hala postavarilor) cu magazinele de suveniruri si Bazilica Sf. Maria, cu superbele vitralii si altarul lui Veit Stoss; incheiem cu poarta Sf. Florian si turnul Barbakan (Barbican), din fortificatiile medievale ale orasului. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie pentru odihna sau plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Imediat dupa Craciun, in centrul istoric al Cracoviei se deschide Targul Anului Nou, practic o reiterare a Pietelor de Craciun pana in data de 6 ianuarie, astfel ca va veti putea bucura de o atmosfera de poveste! Cazare hotel Mercure Krakow Stare Miasto 4*, situatc central sau similar Cracovia.

31 Decembrie | CRACOVIA – LA MULTI ANI 2020 !

Mic dejun. Suntem in Cracovia, considerata de multi inima Poloniei. Fosta resedinta a regilor polonezi, orasul este unul din putinele locuri in care inestimabilele opere de arta, adunate vreme de veacuri, nu au fost distruse in timpului razboaielor mondiale. Centrul vechi istoric din Cracovia a fost inscris in anul 1978 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Orasul este de obicei invaluit in zapada in luna decembrie. Centrul istoric este plin cu casute din lemn care comercializeaza cadouri traditionale specifice sarbatorilor de iarna, haine de lana sau bijuterii artizanale dar si delicatese locale pentru gurmanzi. Toate va asteapta in minunatul decor la centrului istoric, inclus in Patrimoniul Mondial Unesco. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la mina de sare de la Wieliczka (inclusa in patrimoniul UNESCO). Seara, optional Cina de Revelion la un restaurant local (detaliile vor fi stabilite la sf. lunii septembrie) sau puteti opta pentru a marca trecerea in noul an la Peterecerea Publica de Revelion din centrul istoric, unde numeroase evenimente si artisti va asteapta pentru a trece impreuna in noul an 2020 (intrarea este libera). Cazare hotel Mercure Krakow Stare Miasto 4*, situatc central sau similar Cracovia.

01 Ianuarie | CRACOVIA – KALWARIA ZEBRZYDOWSKA

Mic dejun. Timp liber la dispozituie pentru vizite si plimbari pietonale. Optional, excursie la Kalwaria Zebrzydowska. Inca din secolul XVII a devenit printre cele mai frecventate locuri de pelerinaj din Polonia. Construit de catre familia Zebrzydowski, complexul recreeaza Drumul Crucii din Ierusalim prin acuratetea cu care bisericilie, manastirile si capelele au fost construite pe dealurile din zona. Aflat in patrimoniul UNESCO, complexul atrage anual milioane de vizitatori. Intoarcere in Cracovia. Dupa amiaza spre seara, tur pietonal cu insotitorul de grup in cartierul evreiesc KAZIMIERZ, care a fost alipit la Cracovia inca din secolul al XVIII-lea. Vom putea admira cele mai importante monumente ale culturii evreiesti din Cracovia, locurile in care s-au turnat scene din memorabilul film al lui Steven Spielberg – Lista lui Schindler, castigator al premiului Oscar, vechea Sinagoga. Seara va recomandam o cina de bun ramas la unul dintre restaurantele traditionale din centrul istoric. Cazare hotel Mercure Krakow Stare Miasto 4*, situatc central sau similar Cracovia.

02 Ianuarie | CRACOVIA – KATOWICE – CZESTOCHOWA – VARSOVIA

Mic dejun. Excursia continua spre Varsovia cu oprire la Katowice, unde vom face un scurt popas, dupa care continuam cu Manastirea Jasna Gora din Czestochowa - cel mai vizitat loc de pelerinaj din Europa centrala si de est. Aici se afla icoana cunoscuta sub numele de Madona Neagra, icoana ce este azi un simbol al Poloniei. Plecare spre Varsovia – capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Golden Tulip Warsaw Centre 4* situat central sau similar Varsovia.

03 Ianuarie | VARSOVIA – TUR DE ORAS

Mic dejun. Suntem in Varsovia! Desi trecutul zbuciumat a lasat urme adanci in istoria ei, capitala a renascut de fiecare data din propria-i cenusa, precum legendara pasare Pheonix. Intrucat majoritatea cladirilor sunt relativ noi, centrul istoric a fost cu grija reconstituit dupa planurile originale si picturile din secolele XVII si XVIII, fiind astazi readus la viata asemenea centrului istoric al Bucurestiului. Tur de oras Varsovia cu ghid local in care vom descoperi personalitatea singulara a unei capitale atipice ce reflecta atat durerile trecutului cat si ambitiile viitorului Poloniei: Palatul Culturii si al Stiintei – monument stalinist oferit in dar de poporul sovietic in 1955, monumentul lui Chopin din parcul Lazienski, Orasul Vechi – complet reconstruit dupa distrugerea totala din 1944 cu Castelul Regal si Piata cu fantana Sirenka – simbolul orasului, fostul cartier evreiesc. Dupa amiaza, timp liber la dispoztie in centrul istoric la Varsoviei, presarat cu o multitudine de restaurante, magazine, cafenele, pub-uri, etc. Cazare hotel Golden Tulip Warsaw Centre 4* situat central sau similar Varsovia.

04 Ianuarie | VARSOVIA – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata, excursie la Zelazowa Wola – locul de nastere al compozitorului si eroului national, Frederic Chopin. Conacul natal – unul din cele mai frumoase si deopotriva ingrijite locuinte din sat, acum transformat in muzeu este inconjurat de un superb parc ce cuprinde circa 500 specii diferite de arbori si arbusti. Picturile ce decoreaza peretii, detaliile arhitectonice, mobilierul de epoca si celelalte obiecte personale care au apartinut celui mai mare muzician polonez sunt completate in permanenta de un fond sonor menit sa amplifice starea de beatitudine. Intoarcere la hotel si eliberarea camerelor. Pana la ora transferului la aeroport, timp liber la dispopzitie in Vasovia. Varsovia a fost intotdeauna un centru al culturii europene, a existat ca un oras european important si a fost o destinatie pentru multi dintre europeni. Toate palatele, bisericile si cladirile Varsoviei afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale. Cladirile din oras sunt reprezentantive pentru aproape orice stil arhitectural european si perioada istorica. Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica, toate situate in apropiere de centrul orasului. La ora 19:35, transfer la aeroport pentru imbarcarea pe zborul Companiei LOT cu destinatia Bucuresti. Decolare cu zborul LO643 la ora 22:35 si sosire la Bucuresti la ora 01:20 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: