Rusalii în Thailanda

Rusalii în Țara Surâsului 

Rusalii în Thailanda - sejur în Krabi

Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo 

Pentru că ne dorim să profităm cât mai plăcut de zilele libere de 1 mai și de cele de Rusalii, am pregătit pentru dumneavoastră o vacanță în care peisajele cu plaje însorite, la care cu toții visăm, sau pe care le-am văzut prin filme, să devină o realitate imediată. Deși știm că este o destinație mai îndepărtată și am vrea să ne putem teleporta în acest paradis tropical, credeți-ne că merită tot efortul. La tehnica teleportării încă mai lucrăm, dar peisajele de vis pe care vi le propunem sunt reale, în Thailanda, mai exact în Krabi, într-un golf mirific de pe malurile însorite ale Mării Andaman. Veți avea răgazul să vă răsfățați, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară, să explorați fiecare colțisor al paradisului insulelor și să vă întoarceți revigorați și relaxați!

Perioada:  30.05 – 08.06.2020

TARIF:  890 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 280 EURO 

(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. un grup de 15-19 turişti, tariful se va majora cu 50 euro)

HARTA

PROGRAM

Rusalii în Thailanda - sejur în Krabi

Ziua 1 / 30.05.2020: Bucureşti – Doha – Phuket – Krabi

Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:30 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:55 / 17:40), de unde se va pleca spre Phuket cu zborul QR 842 (20:30 / 07:25).

Ziua 2 / 31.05.2020: Phuket – Krabi

Sosire la ora 07:25 în Phuket, de unde vom fi transferați în Krabi pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 3 / 01.06.2020: Krabi – Insula lui James Bond – Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca în bărci rapide cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde vă veţi edifica de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veți explora apoi peșterile ascunse, unde veți putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa apoi spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate și aproape virgine, unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional veți pleca spre Koh Noak unde vă veți putea relaxa și înota. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 4 / 02.06.2020: Krabi – excursie în junglă și plimbare cu elefantul

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus în junglă și plimbare cu elefantul, o excursie în Parcul Național Khao Nor Chu Chi pentru a admira natura sălbatică. Veți ajunge întâi la piscinele naturale cu apă termală, o bună ocazie pentru a înota în natură. Turul va continua cu o plimbare prin junglă și o oprire la Piscina de Smarald, o piscină naturală cu apă cristalină. Pauză pentru dejun picnic. În continuarea zilei veți vizita Templul Tigrului, un centru cultural și de meditație, un templu unic situat în vârful unui munte la care se ajunge urcând peste 1000 de trepte și la baza căruia se află o peșteră. Excursia se va încheia cu o plimbare cu elefantul pe poteci situate în junglă, fiind înconjurați de multe plante tropicale, flori, copaci, păsări și viața sălbatică. Întoarcere în Krabi pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 5 / 03.06.2020: Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă și activităţi individuale. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 6 / 04.06.2020: Krabi – Turul celor 4 insule – Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de ½ zi – Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veți avea ocazia să vedeți Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, unde la o distanță de mers pe jos se află Peștera Princess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoarea oprire o veți face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Aici veți avea posibilitatea de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Mării Andaman, cu plantații pitorești de bambus, dar și stânci maiestoase mărginite de plaje lungi și frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 7 / 05.06.2020: Krabi – Insulele Phi Phi și Insula Bamboo – Krabi

Mic dejun. În această zi veți avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau veți putea face opțional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se află la o distanță de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veți parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un vis tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri și vegetație luxuriantă. Timp liber în Tonsay Bay unde veți face o pauză pentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Peștera Viking unde veți face un tur al peșterei cu pereții decorați cu picturi străvechi, după care va urma vizita în Golful Pi Leh, o frumoasă lagună de o frumusețe desăvârșită cu faleze de calcar înalte. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 8 / 06.06.2020: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 9 / 07.06.2020: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 10 / 08.06.2020: Krabi – Phuket – Doha – Bucureşti

Mic dejun la pachet. Transfer la aeroportul din Phuket pentru plecarea spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 843 (08:55 / 11:50). Sosire la Doha la ora 11:50, de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 219 (15:30 / 20:35).


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: