DIFFICULTY

9 zile

MIN. AGE

1 Persoana

1099 Euro

Splendorile Chinei

Shanghai - Xian & Armata de teracota – Beijing – Marele Zid Chinezesc

Transport Avion | 9 zile | de la 1.099 Euro

Date de plecare: 21 Iulie, 12 August, 23 August, 02 Septembrie

Tarife  calculate pentru un grup de 25 platitori

 • 1099 Euro adult loc in camera dubla
 • 1099 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 1399 Euro adult loc in camera single

Nota! In cazul in care moneda americana USD se va aprecia mai mult de 1 EUR=1.10 USD (curs sub 1.10 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula si se va achita suplimentul corespunzator.

HARTA

PROGRAM

Ziua 1 | BUCURESTI – VIENA – SHANGHAI

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 09:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS790 cu destinatia Viena. Decolare la ora 11:25 si sosire in Viena la ora 12:05. Imbarcare pe zborul OS075 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 13:45.

Ziua 2 |SHANGHAI

Sosire la Shanghai la ora 06:10. Suntem in Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 24 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume si se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru a descoperi farmecul Shanghai-ului. Vizitam emblematica cladire Shanghai Tower (inclus bilet de vizitare la etajul 118). Turnul Shanghai s-a dorit a fi ca un nou prototip pentru cladirile inalte. Amplasat in imediata apropiere a Turnului Jin Mao si a Centrului Financiar Mondial din Shanghai, noul turn se ridica deasupra orizontului, cu fatada curbata si forma spiralata, reusindu-se astfel crearea unui aspect unic. Apoi facem o plimbare prin cartierul concesiunea franceza, care, asa cum ii spune si numele, a fost in secolul al XIX-lea o concesiunea straina pe teritoriul Chinei Imperiale. Influenta coloniala este puternic vizibila si astazi in aceasta parte a Shanghai-ului. Servim masa de pranz la un restaurant local. Cazare hotel Greenland Jiulong 4* sau similar Shanghai.

Ziua 3 | SHANGHAI

Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan - cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Ne plimbam de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit „Parisul Orientului. Vom face apoi o croaziera pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone disticte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului - Nanjing Road. O vizita in Shanghai nu poate fi completa fara sa vedem celebrul Spectacol de Acrobatii al orasului. Pranzul si cina sunt incluse la restaurante locale. Cazare hotel Greenland Jiulong 4* Shanghai.

Ziua 4 | SHANGHAI - SUZHOU „VENETIA ORIENTULUI

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou si faimosul oras pe apa Tongli. In prima parte a zilei vizitam faimosul oras pe apa Tongli unde ne vom bucura de o plimbare cu o ambarcatiune traditionala din lemn pe unul din canalele orasului, apoi ne vom indrepta catre una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam aici Gradina Maestrului Navoadelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei fiind Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 130 USD/persoana pentru minim 10 platitori. Intoarcere la Shanghai. Cazare la hotel Greenland Jiulong 4* Shanghai.

Ziua 5 | SHANGHAI – XIAN (AVION)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu destinatia Xian. In Xian vizitam Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor. Continuam apoi cu vizitarea Marii Pagode a Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in secolul VII. Seara, servirea cinei la un restaurant local, o experienta culinara inedita care va va introduce in lumea raviolilor chinezesti. Cazare la hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian.

Ziua 6 | XIAN - BEIJING (TREN DE MARE VITEZA)

Mic dejun. Dimineata, vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale secolului XX, considerata a fi „A-8-a minune a lumii - Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local. Transfer la gara pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Xian (cina la pachet se va servi in tren). Traseul de 1200 km va fi parcurs in 5 ore. Sosire la Beijing si transfer la hotel. Cazare la hotel Guanganmen Grand Metropark 4* (pentru plecarile din data de 21 Iulie, 12 August si 02 Septembrie) respectiv la hotel Howard Johnson Paragon 4* (pentru plecarea din data de 23 August) sau similar.

Ziua 7 | BEIJING

Mic dejun. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti! Pranz la restaurant inclus. Pe drumul de intoarcere catre Beijing vom vizita un magazin de Jad. Continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2000 de ani. Vom incheia ziua cu participarea la ritualul servirii ceaiului. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la hotel Guanganmen Grand Metropark 4* (pentru plecarile din data de 21 Iulie, 12 August si 02 Septembrie) respectiv la hotel Howard Johnson Paragon 4* (pentru plecarea din data de 23 August) sau similar.

Ziua 8 | BEIJING

Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen (cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze). De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza vizitam Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la hotel Guanganmen Grand Metropark 4* (pentru plecarile din data de 21 Iulie, 12 August si 02 Septembrie) respectiv la hotel Howard Johnson Paragon 4* (pentru plecarea din data de 23 August) sau similar.

Ziua 9 | BEIJING - BUCURESTI


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: