TYPOLOGIES

CIRCUITE EXOTICE AMERICA CENTRALA

+ 3
DIFFICULTY

10 zile

MIN. AGE

1 Persoana

1599 Euro

SUA – Circuit Florida cu sejur la Miami Beach

Transport avion KLM/AIR FRANCE | 10 zile| de la 1.399 Euro

Miami–Centrul Spatial Kennedy-Orlando–Fort Myers–Everglades–Key West–Miami Beach

Date de plecare: 19 Ianuarie, 04 Martie

Tarife: calculate pentru un grup de minim 25 platitori

 • 1599 Euro adult loc in camera dubla
 • 899 Euro copil 2-8.99 ani in camera cu 2 adulti (fara pat suplimentar)
 • 1399 Euro adult loc in camera cu ocupare 3 persoane
 • 2309 Euro adult loc in camera single

HARTA

PROGRAM

NOU! SUA – Circuit Florida cu sejur la Miami Beach

Ziua 1 | BUCURESTI – AMSTERDAM/PARIS - MIAMI

Pentru plecarea din 19.01: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Miami, via Amsterdam. Decolare la ora 06:00 si aterizare la Amsterdam la ora locala 08:05. Decolare spre Miami cu zborul KL627 la 09:55 si sosire la Miami la ora locala 14:15. Pentru plecarea din 04.03: Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Miami, via Paris. Decolare la ora 06:05 si aterizare la Paris la ora locala 08:30. Decolare spre Miami cu zborul AF090 la ora 10:10 si sosire la Miami la ora locala 14:10. Dupa efectuarea formalitatilor de intrare in S.U.A., transfer la hotel si cazare. Timp liber pentru acomodare la fusul orar sau va sugeram o sesiune de shopping la mall-ul Aventura Commons situat in apropiere de hotel. Cazare la hotel Aloft Miami Aventura 3* sau similar Miami.

Ziua 2 | MIAMI - CENTRUL SPATIAL KENNEDY - ORLANDO

Mic dejun. Plecare spre Orlando. Pe drum ne vom opri la sediul central al programului spatial american, Centrul Spatial Kennedy - un complex imens, ale carui facilitati impresionante includ: Space Shuttle Atlantis - zona de asamblare a navetei Atlantis, Shuttle Launch Experience - prezentari multimedia privind lansarea, expozitie de nave spatiale si, nu in ultimul rand, proiectiile incredibile ale celor doua cinematografe IMAX..... pe scurt: O vizita unica! Ne continuam apoi drumul si sosim in Orlando, unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local pentru a descoperi atractiile celebrei „Theme Park Capital of the World - Capitala Mondiala a Parcurilor Tematice. Cazare la hotel Rosen Inn@Pointe 3* sau similar Orlando.

Ziua 3 | UNIVERSAL STUDIOS ORLANDO

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, program de vizitare a Universal Orlando 2-parks 1-day park to park ticket (Biletul permite intrarea la parcurile tematice Universal Studios Florida si Universal Islands of Adventure theme park in aceeasi zi). Veti avea ocazia sa intrati in fascinanta lume a lui „Harry Potter, sa participati la batalia pentru salvarea Pamantului din „Transformers sau... de ce nu...sa va alaturati simpaticilor minioni din „Despicable Me (Sunt un mic ticalos); si asta nu e tot ...multe alte platouri de filmare si zone de aventura va asteapta in aceasta zi daca doriti sa va relaxati in mod activ! Cazare la hotel Rosen Inn@Pointe 3* sau similar Orlando.

Ziua 4 | ORLANDO – FORT MYERS

Mic dejun. Plecare spre Fort Myers. Inainte de a ajunge la Fort Myers vom face o scurta oprire in Sarasota, un orasel pitoresc situat pe tarmul Golfului Mexic, la sud de Tampa. Continuam apoi drumul catre Fort Myers unde vom face o intoarcere in timp prin vizita la Edison & Ford Winter Estates, casa bine conservata a marelui inventator Thomas Edison si a constructorului de masini Henry Ford. Mai mult decat a fi o evadare de iarna, imobilul din Fort Myers a gazduit de asemenea un laborator masiv si o gradina extinsa. Aici in Florida Edison avea plante aduse din intreaga lume pentru a cauta materiale pentru inventiile sale, un filament pentru becurile sale si lucruri precum cauciucul pentru anvelope. Cazare la hotel Residence Inn Ft. Myers/Sanibel 3* sau similar Fort Myers.

Ziua 5 | FORT MYERS - EVERGLADES – KEY WEST

Mic dejun. Plecare spre Parcul National Everglades, o rezervație vasta si linistita si unul dintre cele mai cunoscute parcuri naturale ale țarii. Vom face aici o plimbare cu hidroglisorul in Everglades (aprox. 30 min) pentru a vedea acest ecosistem mereu in schimbare care a evoluat printr-o combinatie unica de clima, vegetatie si fauna salbatica si a carui atractie principala o reprezinta aligatorii. Nici o vacanta in Florida nu este completa fara o vizita la Key West asa ca plecam intr-acolo pe una din cele mai spectaculoase rute automobilistice din S.U.A., ce trece practic deasupra oceanului si a numeroaselor insulite cunoscute sub numele de Florida Keys. Situat mai aproape de Cuba decat de Miami, Key West este cel mai sudic paradis subtropical din Florida, o confluenta unica a istoriei, a climei, a frumuseții naturale, a diversitații culturale, a arhitecturii și a fascinantiei romantice. Turul de oras cu ghid local ne va introduce in atmosfera unica a acestui oras-insula cu patrimoniu de inspiratie din Bahamas si Cuba, definit atat de simplu prin sintagma Close To Perfect, Far From Normal (Aproape de perfectiune, departe de normalitate). Cazare la hotel Fairfield Inn & Suites 3* sau similar Key West.

Ziua 6 | KEY WEST - MIAMI

Mic dejun. Traversam din nou Florida Keys pentru a ajunge la Miami, una dintre cele mai celebre destinatii turistice din lume ce ofera atractii pentru toata lumea: viata de noapte trendy din South Beach (infrumusetata de districtul Art Deco); agitatia din Calle Ocho si energia extrema din Little Havana; somptuoasele hoteluri din Miami Beach si refugiile istorice din Coral Gables; oportunitatile de shopping, aparent fara sfarsit, din mall-uri moderne si intinse pana la linistea si atentia personala oferita de boutique-urile de familie din Coconut Grove; farmecul pescuitului, golfului si tenisului; fotbal de Liga I, baschet, hockey si baseball; show-uri nautice si de masini; festivaluri extravagante de arta culinara si vin….. Miami ofera toate acestea si mult mai multe. Exploram The Magic City intr-un tur de oras de ½ zi cu ghid local: Coconut Grove, Bayside Market, Art Deco Quarter si Little Havana - cartierul unde se vorbeste mai mult spaniola decat engleza si unde sunt cultivate obiceiurile si cultura sud-americane. Dupa revolutia din 1959 clasa bogata si mijlocie a Cubei a imigrat la Miami si l-a transformat intr-un centru turistic atractiv, distractiv, colorat, zgomotos. Transfer in Miami Beach pentru un binemeritat sejur. Cazare la hotel Washington Park 3* sau similar Miami Beach.

Zilele 7 & 8 | MIAMI BEACH

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Miami Beach care este tot ce ai auzit despre el, dar pe care trebuie sa-l vezi pentru tine, cu plajele sale, colectia de cladiri Art Deco din South Beach, restaurante, cafenele, spa-uri, plimbari cu bicicleta, tenis, golf si, bineinteles, viața de noapte care intotdeauna incheie o zi de concediu de neuitat. Cazare la hotel Washington Park 3* sau similar Miami Beach.

Ziua 9 | MIAMI – AMSTERDAM/PARIS

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Miami pentru imbarcare pe zborul de intoarcere in tara via Amsterdam/Paris astfel : Pentru plecarea din 19.01: zborul KLM KL628 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 16:05. Pentru plecarea din 04.03: zborul Air France AF099 cu destinatia Paris. Decolare la ora 17:40.

Ziua 10 | AMSTERDAM/PARIS - BUCURESTI

Pentru plecarea din 19.01: Aterizare la Amsterdam la 06:55 si imbarcare pe zborul KL1373 pentru Bucuresti cu decolare la ora 09:25. Aterizare la Bucuresti la ora 13:10. Sfarsitul pachetului de servicii. Pentru plecarea din 04.03: Aterizare la Paris la ora 07:15 si imbarcare pe zborul AF1888 pentru Bucuresti cu decolare la ora 09:40. Aterizare la Bucuresti la ora 13:35. Sfarsitul pachetului de servicii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: