TYPOLOGIES

CIRCUITE EXOTICE AMERICA CENTRALA

+ 2
DIFFICULTY

12 zile

MIN. AGE

1 Persoana

2425 Euro

SUA – Coasta de Est

Zgarie-nori, piete de sclavi si arhitectura Art Deco
New York – Philadelphia – Atlantic City – Washington – Charleston – Savannah – Miami
Perioada: 07 – 18.08.2020 (12 zile / 10 nopti)
_________________________________
O vacanta de neuitat pentru iubitorii de calatorii, un caleidoscop de emotii si trairi, la superlativ:
New York, metropola cu atat de multi zgarie nori, incat a inaugurat un muzeu al acestora; Philadelphia, orasul in care s-a
scris istorie, prin semnarea Declaratiei de Independenta de la 1776; Washington, resedinta celor 45 de presedinti ai Statelor Unite; Charleston, cel mai frumos oras al Americii dar si locul in care s-au auzit primele focuri de arma ale Razboiului Civil;
Savannah, cel mai vechi oras al Georgiei; Miami Beach, statiunea starurilor de pretutindeni, dar si “caminul” stilului
arhitectural Art Deco, de secol XX.

PRET/persoana: 2425 EURO
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 830 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 100 EURO
Camere triple (un pat dublu si un pat suplimentar): reducere 50 EURO a treia persoana
In Statele Unite ale Americii, prin camera tripla se intelege o camera cu doua paturi, dintre care unul pentru
doua persoane si unul pentru o persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
07.08: Bucuresti 08:00 – Londra 09:30 durata zborului: 3h30min
07.08: Londra 11:20 – New York 14:05 durata zborului: 7h45min
17.08: Miami 17:05 – Londra 06:40 (pe 18.08) durata zborului: 8h35min
18.08: Londra 11:35 – Bucuresti 17:00 durata zborului: 3h25min

HARTA

PROGRAM

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1 (07.08): BUCURESTI – LONDRA – NEW YORK

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 05:30; plecare spre New York la ora 07:55 cu compania BRITISH AIRWAYS, cu o schimbare a cursei la Londra (Aeroportul Heathrow), pentru zborul transatlantic. Sosire la New York Aeroportul International JFK la ora locala 14:05. Transfer si cazare la hotel Doubletree by Hilton Financial District 4* standard (sau similar), situat in Manhattan. Timp liber pentru familiarizarea cu noul fus orar. Plimbare pietonala in cursul serii cu insotitorul de grup in zona fostelor Turnuri Gemene si zona Wall Street.

Ziua 2 (08.08): NEW YORK – tur de oras

In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Seara, optional, tur de noapte al orasului New York, incluzand : traversare cu ferry boat la Staten Islands, Brooklyn (pentru a adira orasul de pe malul celalalt al East River), Soho – cartierul boem, Greenwich Village – cartierul cluburilor de noapte, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 25 platitori. Cazare in New York

Ziua 3 (09.08): NEW YORK – BOSTON

Optional, excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale SUA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Piata Copley, Trinity Church (cea mai frumoasa catedrala din SUA), parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Cazare.

Ziua 4 (10.08): NEW YORK – PHILADELPHIA – ATLANTIC CITY (optional) – WASHINGTON (370 km)

Mic dejun. Astazi vom parasi marea metropola si ne vom indrepta cu autocarul catre capitala Statelor Unite. Pe traseu vom vizita orasul Philadelphia, intr-un tur panoramic ce cuprinde: Muzeul Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose. Dupa amiaza vom vizita optional Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Seara vom ajunge la Washington. Cazarea este prevazuta la un hotel de 3* (Capitol Skyline sau similar).

Ziua 5 (11.08): WASHINGTON – tur de oras

Mic dejun. Astazi vom vizita orasul, cu cele mai importante obiective turistice, culturale si politice. Turul de oras dureaza cca 4 ore, timp in care vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Cimitirul Memorial Arligton (mormintele familiei Kennedy), Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Dupa amiaza timp liber. Cazare Washington. Seara, optional tur de noapte al orasului Washington: memorialul Jefferson, memorialul Washington, cartierul chinezesc si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte. Pret informativ: 60 USD / persoana, minim 20 platitori.

Ziua 6 (12.08): WASHINGTON – CHARLESTON (850 km)

Mic dejun. Vom preda camerele dimineata devreme si ne vom indrepta catre Charleston, orasul care a fost prima asezare permanenta din cele doua state Carolina. Prosperitatea din zilele de inceput ale orasului se reflecta in casele elegante ale secolului al XVIII-lea care umplu zona rezidentiala. Vom ajunge in Charleston in cursul serii si ne vom caza la hotel Hampton Inn and Suites Charleston West Ashley 3* (sau similar).

Ziua 7 (13.08): CHARLESTON – SAVANNAH (175 km)

Mic dejun. Tur panoramic Charleston cu ghid local. O noua zi, o noua incursiune in istoria Statelor Unite. Vom parcurge o distanta scurta, de doar 175 km pentru a ajunge in Savannah. Cunoscut pentru peisajul deosebit, pentru cladirile in culori pastel, dar in special pentru unul din cele mai mari si frumoase districte istorice urbane din America, orasul Savannah este o asezare unica in Georgia. Vom face o vizita pietonala a orasului, iar cei pasionati de istorie si arhitectura pot vizita Casa Owens-Thomas sau Vila Hamilton-Turner, in Piata Lafayette. Cazare in Savannah la hotel Courtyard by Marriott Savannah Midtown 3* (sau similar).

Ziua 8 (14.08): SAVANNAH – MIAMI (780 km)

Astazi vom parcurge ultima parte a „rutei Atlantice”, indreptandu-ne catre Florida, punctul terminus al calatoriei. Vom ajunge la Miami Beach, una dintre celebrele statiuni litorale ale Americii si vom fi cazati la un hotel de 3* (Best Western Atlantic Beach sau simiar). Pentru restul zilei avem prevazuta o intalnire cu insotitorul de grup, care ne va prezenta posibilitatile de excursii optionale (printre cele mai populare se numara: Everglades, Miami Seaquarium, Key West) si o plimbare pietonala pe Ocean Drive, pentru familiarizarea cu imprejurimile si cu zonele de shopping.

Ziua 9 (15.08): MIAMI – KEY WEST (optional)

Timp liber pentru plaja sau excursii optionale. Cea mai vestica si frumoasa insula din Arhipelagul Florida Keys, Key West este simbolul turistic al intregului arhipelag. Aici se gasesc casele de vacanta ale multor milionari ai Americii, precum si impresionante resedinte ale vedetelor de cinema. Soseaua strabate 34 de insule si 43 de poduri, unele dintre ele suspendate deasupra oceanului. Ajungem in Key West, cel mai sud estic punct al USA, la doar 90 de mile marine de Cuba. Pret informativ: 100 USD/persoana, minim 20 persoane.

Ziua 10 (16.08): MIAMI – BAHAMAS (Bimini) – MIAMI

Timp liber pentru plaja sau, optional, croaziera de o zi in Bahamas – insulele Bimini – cea mai apropiata insiruire de insule de continent, din Caraibe (distanta Miami – Bimini: cca 80 km). Transportul se va efectua cu ferryboat-ul rapid, timpul de traversare fiind de 2 ore pe sens. Odata ajunsi, veti avea ocazia sa admirati incantatoarele peisaje tipice Caraibelor dar si locuri de insemnatate istorica, unele teorii sustinand (urmare a descoperirii unor vestigii marine) ca Atlantida s-ar fi aflat in aceasta zona a lumii

Ziua 11 (17.08): MIAMI – LONDRA

Predarea camerelor cel mai tarziu la ora 12:00. In prima parte a zilei va propunem, optional, tur de Miami: South Beach, centrul financiar (Primaria), centrul orasului Miami, Universitatea, portul turistic Bay Side Market, Coral Gables, cartierul Cubanez, plaja si cartierul Coconut Grove, Hotelul Biltmore. Pret informativ: 65 USD/persoana, minim 20 persoane. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica BRITISH AIRWAYS (decolare din Miami la ora locala 17:05).

Ziua 12 (18.08): LONDRA – BUCURESTI

Schimbarea cursei la Londra (sosire la 06:40 dimineata, plecare spre Bucuresti la 11:40 – ora locala la Londra); aterizarea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul dupa amiezii, la ora 17:00


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: