TYPOLOGIES
DIFFICULTY

12 zile

MIN. AGE

1 Persoana

2240 Euro

SUA – Coasta de Vest

California Dreaming & Fabulous Las Vegas
San Francisco – Monterey – Carmel – Santa Maria – Los Angeles – Las Vegas
Plecari: 27.02, 30.05, 21.08.2020
(12 zile/10 nopti)
_________________________________
Va invitam sa calatorim impreuna spre orasele emblematice din Vestul Americii, de la San Francisco la Los Angeles, prin
fermecatoarele orasele Monterey si Carmel. Vom urma spectaculosul drum de coasta 17 Miles Drive si vom trai experiente dintre cele mai diverse, de la uriasii copaci seculari sequoia din Padurea Muir la superbele resedinte ale starurilor de la Holywood, de la linistita statiune Santa Barbara la « pacatosul » Las Vegas.

PRET/persoana (loc in camera dubla, taxe incluse):
2240 EURO – plecarea din 27.02
2475 EURO – plecarea din 30.05
2590 EURO – plecarea din 21.08
Supliment camera single: 790 EURO
Reducere copil 2-12 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 100 EURO
Camere triple (un pat dublu si un pat suplimentar): reducere 50 EURO a treia persoana
In Statele Unite ale Americii, prin camera tripla se intelege o camera cu doua paturi, dintre care unul pentru
doua persoane si unul pentru o persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
27.02: Bucuresti 06:00 – Amsterdam 08:00 durata zborului: 3h00min
27.02: Amsterdam 10:20 – San Francisco 12:20 durata zborului: 11h00min
08.03: Las Vegas 16:59 – Amsterdam 10:50 (pe 09.03) durata zborului: 09h51min
09.03: Amsterdam 20:45 – Bucuresti 00:30 durata zborului: 2h45min
30.05: Bucuresti 07:55 – Londra (Heathrow) 09:30 durata zborului: 3h35min
30.05: Londra (Heathrow) 14:15 – San Francisco 17:20 durata zborului: 11h05min
09.06: Las Vegas 21:25 – Londra (Heathrow) 15:25 (pe 10.06) durata zborului: 10h00min
10.06: Londra (Heathrow) 18:55 – Bucuresti 00:10 durata zborului: 3h15min
21.08: Bucuresti 07:55 – Londra (Heathrow) 09:30 durata zborului: 3h35min
21.08: Londra (Heathrow) 14:05 – San Francisco 17:10 durata zborului: 11h05min
31.08: Las Vegas 21:30 – Londra (Heathrow) 15:30 (pe 01.09) durata zborului: 10h00min
01.09: Londra (Heathrow) 18:55 – Bucuresti 00:10 durata zborului: 3h15min

HARTA

PROGRAM

Ziua 1: BUCURESTI – SAN FRANCISCO (prin Amsterdam sau Londra, in functie de data plecarii)

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup dimineata, cu 2 ore inaintea decolarii (a se vedea orarul de zbor pentru fiecare dintre plecari); decolare spre San Francisco cu compania aeriana KLM (via Amsterdam) sau BRITISH AIRWAYS (via Londra). Sosire la Aeroportul International din San Francisco in jurul pranzului, respectiv dupa amiezA, in functie de data plecarii. Transfer la hotelul Whitcomb 3* (sau similar). Cazare.

Ziua 2: SAN FRANCISCO

Mic dejun. Dimineata ne vom intalni cu ghidul si impreuna vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Podul Golden Gate, Debarcaderul Pescarilor, cartierul Nob Hill (loc preferat de producatorii de la Hollywood pentru filmari), Union Square, Chinatown – Orasul Chinezesc, golful din San Francisco. Dupa amiaza avem prevazuta o excursie in zonele din vecinatatea marelui oras. Vom traversa Podul Golden Gate in drumul nostru catre Padurile Muir, ultimele paduri de sequoia din zona de coasta (vom vedea cei mai inalti copaci din lume)

Ziua 3: SAN FRANCISCO

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala: vizitarea renumitului orasel Sausalito, cu o vedere deosebita asupra golfului si orasului San Francisco. Acest orasel impresioneaza prin aspectul mediteranean si prin farmecul deosebit al teraselor de pe faleza. Continuam cu vizitarea Vaii Sonoma, renumita pentru frumusetea peisajului, cu vizite si degustari de vinuri in cele mai cunoscute podgorii din California. Se viziteaza si pitorescul orasel in stil spaniol Sonoma. Pret informativ: 150 USD/persoana (minim 20 platitori). Seara, optional va propunem un tur “San Francisco by night“, incluzand cele mai populare atractii ale orasului: colina Twin Peaks, vedere de pe Golden Gate, Chinatown, Plaja de Nord, Cartierul Financiar, se traverseaza Bay Bridge, Insula Comorilor (de unde se vede spectaculos orasul) si Embarcadero. Pret informativ: 60 USD/persoana (minim 20 platitori). Cazare in San Francisco.

Ziua 4: SAN FRANCISCO – MONTEREY – CARMEL – SANTA MARIA (480 km)

Mic dejun. Ne vom desparti de San Francisco si vom porni intr-o calatorie de o zi cu destinatia finala Santa Maria. Pe drum vom vizita orasul Monterey – prima capitala a Californiei si una dintre cele mai fermecatoare asezari de pe litoral. Vom continua calatoria pe renumitul traseu turistic “17 Mile Drive” pana la urmatorul popas - satul Carmel, cunoscut pentru pitorescul traditional al arhitecturii. Catre seara vom ajunge in Santa Maria unde ne vom caza la hotelul Santa Maria Inn 3* sau similar.

Ziua 5: SANTA MARIA – LOS ANGELES (275 km)

Mic dejun. Dimineata pornim catre Los Angeles. Pe traseu, vom vizita localitatea Santa Barbara, supranumita si „perla de pe Riviera Americana”. Vom admira arhitectura de inspiratie coloniala spaniola, vegetatia abundenta si ritmul de viata relaxat al locuitorilor. Catre dupa-amiaza ajungem la Los Angeles, unde ne vom caza la un hotel de 3* (Miyako sau similar). Seara se poate organiza optional un tur ”Los Angeles by night” incluzand zonele renumite ale orasului, bulevardul Sunset, bulevardul Hollywood, locatiile faimoase frecventate de staruri, privelisti spectaculoase asupra orasului la Observatorul Griffith. Turul se termina cu vizitarea Universal Studios, zona plina de restaurante, baruri si magazine, cu o viata de noapte trepidanta. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 6: LOS ANGELES

Bine ati venit la Los Angeles – „The City of Glamour”! Vom incepe ziua cu un tur de oras panoramic in cadrul caruia vom vedea: Beverly Hills - cartierul celebritatilor, Sunset Strip – strada cunoscuta pentru panourile publicitare si restaurantele vedetelor, centrul orasului - Downtown, West Hollywood si Walk of Fame - vestitul bulevard in care stralucesc “stelele” tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului la Hollywood. Dupa masa, excursie optionala pentru a vizita cartierele si plajele renumite ale orasului, devenite simboluri ale culturii si stilului de viata californian: moderna plaja Manhattan cu arhitectura specifica, Hermosa Beach, Venice Beach cu canalele venetiene si Santa Monica cu apusul de soare impresionant. Pret informativ: 150 USD/persoana (minim 20 platitori).

Ziua 7: LOS ANGELES

Zi libera pentru vizite individuale. Optional, va propunem o excursie de o zi, de la ocean la desert si munte. Una dintre cele mai cunoscute statiuni de vacanta din intreaga lume este Palm Springs, un oras in mijocul desertului, unde vedetele si-au construit imense proprietati luxoase. Turul include vizitarea acestui oras plin de case frumoase, restaurante, baruri, magazine. Vom urca pe muntele de 2500 m, trecand prin aproape toate tipurile de clima: de la desertica pana la cea rece. Apoi ne vom opri intr-un sat montan situat la 2000 m altitudine, intr-o zona de un pitoresc deosebit care va dezvalui panorame ce taie rasuflarea. Pret informativ: 190 USD/persoana, dejun inclus (minim 20 platitori). Cazare in Los Angeles

Ziua 8: LOS ANGELES – LAS VEGAS (435 km)

Vom preda camerele si ne vom indrepta catre unul dintre cele mai cunoscute locuri din America: Las Vegas – Orasul Norocului. Sosire in Las Vegas si cazare la hotelul Golden Nugget 4* (sau similar). Seara, puteti face optional un tur „Las Vegas by night”. In acest tur vom descoperi feeria acestui oras si viata de noapte: fantanile de la Hotelul Bellagio, vulcanul spectaculos de la Hotelul Mirage, Winn, Hotelul Venetia si vechiul Las Vegas: strada Fremont, unde s-au facut primele cazinouri, cu un spectacol de lumina si sunet. Vom continua turul trecand prin zona Capelei Row, singura capela tip “drive through“ din lume. Vom face si o oprire la intrarea in Las Vegas South, marcata prin reclama luminoasa “Welcome to the Fabulous Las Vegas”. Pret informativ: 65 USD/persoana (minim 20 platitori)

Ziua 9: LAS VEGAS

Timp liber pentru vizite individuale sau optional deplasare pentru cumparaturi la cel mai mare magazin fara taxe (outlet) din zona Las Vegas sau o excursie in Death Valley sau Valley of Fire. Seara aveti timp liber la dispozitie pentru a descoperi mirajul jocurilor de noroc in cazinourile din Las Vegas sau puteti alege o cina la ultimul etaj al turnului „At The Top Of The World Stratosphere “. Cazare in Las Vegas

Ziua 10: LAS VEGAS

Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Marele Canion – una dintre cele mai spectaculoase minuni geologice ale planetei. Strabatut de fluviul Colorado, care a sapat 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma pe care o are astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal - stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Seara tarziu intoarcere in Las Vegas. Pret informativ: 230 USD/persoana, dejun inclus (minim 20 platitori). Cazare in Las Vegas

Ziua 11: LAS VEGAS – AMSTERDAM sau LONDRA

Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa transatlantica.

Ziua 12: AMSTERDAM – BUCURESTI

Schimbarea cursei si decolare catre Bucuresti; aterizarea pe Aeroportul Otopeni este prevazuta in cursul dupa amiezii.


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: