1340 Euro

THAILANDA - SEJUR ÎN KRABI

Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo  

 

Vine un moment când fiecare dintre noi simțim că avem nevoie de “o gură de aer”, un moment când ne-am dori ca toate peisajele cu plaje însorite la care am tânjit toată toamna să devină o realitate prezentă și în viața noastră. Momente când ne uităm pe geam afară și vedem un peisaj mohorât în care vântul tăios și ploile interminabile sau ninsorile sficuitoare par să se fi instalat pe vecie … când ne-am dori să ne putem teleporta măcar pentru câteva zile într-un paradis tropical … Ei bine, acest lucru va fi posibil dacă veți evada pentru o săptămână într-un astfel de loc, mai precis în Thailanda, în Krabi, într-un hotel situat într-un golf mirific, pe malurile însorite ale Mării Andaman. Veți avea răgazul să vă răsfățați, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară, să explorați fiecare colțisor al paradisului insulelor Thailandei și să sărbătoriți intrarea în Noul An în cel mai frumos mod posibil. Vă invităm deci, să lăsați lucrurile rele și mărunte în urmă și să pășiți în Anul Nou, în Paradisul din Krabi.

 

Perioada:  28.12.2019 – 05.01.2020

TARIF: 1340 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 560 EURO 

(tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. un grup de 14-19 turişti, tariful se va majora cu 90 euro)

 

Servicii Incluse

transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Krabi şi Krabi – Doha – Bucureşti, cu compania Qatar Airways

7 nopţi cazare cu mic dejun în Krabi la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe

early check-in în data de 29 decembrie 2019

transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program

taxe de intrare la obiectivele menţionate în program

ghizi locali

conducător român de grup

asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

Servicii Neincluse

taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)

taxa de viză pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers. care se va achita la sosirea pe aeroportul din Krabi

taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică

supliment demipensiune: 150 euro/pers. / 6 cine

Cina Festivă de Revelion: 150 euro (obligatorie)

alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi etc.

bacşişuri: 10 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)

excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local

Excursie de 1 zi cu dejun inclus la insulele Phi Phi și Insula Bamboo: aprox. 60 euro/pers.

Excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond: aprox. 85 euro/pers.

Excursie de ½ zi cu dejun picnic inclus - Turul celor 4 insule: aprox. 40 euro/pers.

HARTA

PROGRAM

THAILANDA - SEJUR ÎN KRABI

Ziua 1 / 28.12.2019: Bucureşti – Doha – Krabi

Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 222 (12:15 / 18:00), de unde se va pleca spre Krabi cu zborul QR 824 (19:05 / 06:10).

Ziua 2 / 29.12.2019: Krabi

Sosire la ora 06:10 în Krabi. Transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe (early check-in garantat).

Ziua 3 / 30.12.2019: Krabi – Insula lui James Bond – Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca în bărci rapide cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde vă veţi edifica de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veți explora apoi peșterile ascunse, unde veți putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa apoi spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate și aproape virgine, unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional veți pleca spre Koh Noak unde vă veți putea relaxa și înota. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 4 / 31.12.2019: Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale etc. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe. Cină festivă de Revelion la restaurant hotelului. LA MULTI ANI 2020!

Ziua 5 / 01.01.2020: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru a vă bucura de minunatele plaje de la Marea Andaman, de apele sale turcoaz, sau de multiplele opţiuni de petrecere a timpului: plimbări cu barca în largul mării, snorkeling şi scufundări pentru începători şi profesionişti etc. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 6 / 02.01.2020: Krabi – Turul celor 4 insule – Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de ½ zi – Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veți avea ocazia să vedeți Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, iar la o distanță de mers pe jos se află Peștera Princess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoarea oprire o veți face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Aici veți avea posibilitatea de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Mării Andaman, având plantații pitoresti de bambus, dar și stânci maiestoase mărginite de plaje lungi și frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 7 / 03.01.2020: Krabi – Insulele Phi Phi și Insula Bamboo – Krabi

Mic dejun. În această zi veți avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau veți putea face opțional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se află la o distanță de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veți parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un vis tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri și vegetație luxuriantă. Timp liber în Tonsay Bay unde veți face o pauză pentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Peștera Viking unde veți face un tur al peșterei cu pereții decorați cu picturi străvechi, după care va urma vizita în Golful Pi Leh, o frumoasă lagună de o frumusețe desăvârșită cu faleze de calcar înalte. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 8 / 04.01.2020: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 9 / 05.01.2020: Krabi – Doha – Bucureşti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways, QR 825 (08:00 / 11:50), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 219 (16:10 / 20:30).


  FORMULAR DE COMANDA

  Nume si prenume:*

  Email:*

  Telefon:*

  Denumire Circuit:*

  Mesaj: